Buick Envision Tillförlitlighet

Envision är en kompakt crossover-SUV som är större än Encore- och Encore GX-modellerna. Bilen har ett AWD-system för att köra på snöiga eller grova underlag och är tillräckligt rymlig för att få plats med en tung mängd bagage i bilen. Bilen är ganska solidt byggd och är pålitlig att använda i många år.

Översikt

Den här bilen lanserades i USA 2016 och den gjorde sig känd genom sin hållbarhet och prestanda. Envision har olika utrustningsnivåer och den snabbaste utrustningsnivån, Envision Avenir, har en 2,0 L 4-cylindrig turbomotor med 4-cylindrig turbo med ett 9-växlat växellådssystem. Bilen är inte den snabbaste, men den är säkert pålitlig.

Tillförlitlighet

Buicks tillförlitlighet är känd i USA. Dessa är de mest pålitliga inhemska biltillverkarna. Tillförlitligheten är ofta bättre i mellanklassbilar på grund av deras inte så komplexa system. Buicks SUV:er är byggda för att hålla länge, och de är också bra när det gäller säkerhet och underhåll.
På tal om Envision är det också en mycket solidt byggd Buick-bil. Motorerna håller lätt i 20 år och bilen är också tillräckligt bra för att inte ha några större problem. När det gäller tillförlitlighetsbetyg klarar den sig bra genom att få 85 poäng av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Buick-bilar klarar sig exceptionellt bra när det gäller säkerhet. Envision har ett 5-stjärnigt betyg för sina säkerhetsmätningar. Krocksäkerheten är i topp med frontal- och sidokrockskydd. Bilen har alla de senaste förarassistansfunktionerna som kollisionsvarningssystem, automatiska nödbromsar osv.

  Buick Encore GX Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållet av den här bilen har inte varit så kostsamt. Även efter 10 år förbrukar bilen inte mer än 7 000 dollar. Bilen behöver dock självklart förebyggande underhåll och oljebyte, vilket skulle kosta dig cirka 400-500 dollar per månad, med andra extra oplanerade besök.

FAQ

Är Buick Envision en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Buick Envision är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Buick Envision?

Buick Envision är en bil med 5 platser. EPA-klassificering för denna bil är: 4WD Sport Utility Vehicle

Vad är hästkrafterna i Buick Envision och har den en turbo?

Buick Envision har 228 hästkrafter och ett vridmoment på 258 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas I4 med en cylindervolym på 2,0 l/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Buick Envision har 20 x -TBD- tums aluminiumfälgar fram och 20 x -TBD- tums aluminiumfälgar bak.

Har Buick Envision problem med växellådan?

Växellådan överför kraft från motorn till hjulen, vilket gör att du kan köra i den hastighet du föredrar. Buick Envision-transmissionsproblem kan omfatta fördröjda växlingar, gnissel vid acceleration, skakningar i alla hastigheter, visslande ljud och en brinnande lukt som kommer från under huven.

Kräver Buick Envision 2021 premiumbensin?

EPA påpekar att Envisions nya modell inte behöver vanlig premiumbränsle som sin föregångare. Resultatet är att 19 hästkrafter offras för mindre bränsle och mer prisvärd bensin. Envision 2021:s turbo-fyra 2,0-litersmotor är klassad till 220 hästkrafter, vilket är en minskning från 252 hästkrafter förra året.

  Audi TT RS tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts