15 intressanta fakta om Kia Soul

 1. Kia Soul är en kompakt crossover SUV som tillverkas av Kia Motors sedan 2008.
 2. Kia Soul finns med en 1,6-liters fyrcylindrig motor eller en 2,0-liters fyrcylindrig motor, båda parade med en sexväxlad automatlåda.
 3. Kia Soul har ett femstjärnigt övergripande säkerhetsbetyg från National Highway Traffic Safety Administration.
 4. Kia Soul har en maximal dragkapacitet på 1 000 pund.
 5. Kia Soul finns tillgänglig i sex utrustningsnivåer: LX, S, EX, GT-Line, X-Line och GT.
 6. Kia Soul har en bränsleekonomi på upp till 26 mpg i stadstrafik och 31 mpg på landsväg.
 7. Kia Soul kan fås med en rad olika funktioner, bland annat Apple CarPlay, Android Auto, ett Harman Kardon-ljudsystem och en åtta tum stor pekskärm.
 8. Kia Soul var med i succéfilmen ”Pitch Perfect 2”.
 9. Kia Soul användes som rymdtaxi i sci-fi-filmen ”Jupiter Ascending” från 2014.
 10. Kia släppte en begränsad upplaga av Kia Soul EV ”Batman”-modellen 2015.
 11. Kia Soul har ett tillvalspaket ”Soul-Lift”, som lägger till en ”juvelliknande” kromgrill, kromdetaljer och LED-körljus.
 12. Kia Soul kan fås med ett ”panoramiskt soltak”.
 13. Kia Soul kan fås med en rad olika funktioner, till exempel lane-keeping assist, forward-collision avoidance och adaptiv farthållare.
 14. Kia Soul utsågs till en av de 10 coolaste nya bilarna under 20 000 dollar av Kelley Blue Book 2019.
 15. Kia Soul utsågs till bästa subkompakta SUV för pengarna av U.S. News & World Report 2020.

Om du letar efter en pålitlig och snygg kompakt crossover-SUV är Kia Soul det perfekta valet för dig. Den här prisvärda bilen har mycket att erbjuda, från sina imponerande prestanda till sitt breda utbud av funktioner.

  Kia Optima Tillförlitlighet

Kia Soul finns tillgänglig med en 1,6-liters fyrcylindrig motor eller en 2,0-liters fyrcylindrig motor, båda parade med en sexväxlad automatlåda. Den har ett femstjärnigt övergripande säkerhetsbetyg från National Highway Traffic Safety Administration och en maximal dragkapacitet på 1 000 pund. Dessutom har den en bränsleekonomi på upp till 26 mpg i staden och 31 mpg på landsvägen.

Kia Soul finns i sex utrustningsnivåer, däribland LX, S, EX, GT-Line, X-Line och GT. Den levereras också med en rad funktioner, som Apple CarPlay, Android Auto, ett Harman Kardon-ljudsystem och en åtta tum stor pekskärm. Det finns till och med ett tillvalspaket ”Soul-Lift”, som ger en ”juvelliknande” kromgrill, kromdetaljer och LED-körljus.

Kia Soul har till och med figurerat i filmer som ”Pitch Perfect 2” och ”Jupiter Ascending”. Den har till och med en begränsad upplaga av ”Batman”-modellen som släpptes 2015. Dessutom kan Kia Soul fås med ett panoramiskt soltak och en rad säkerhetsfunktioner, bland annat lane-keeping assist, forward-collision-avoidance och adaptiv farthållare.

Det är inte konstigt att Kia Soul har utsetts till en av de 10 coolaste nya bilarna under 20 000 dollar av Kelley Blue Book 2019 och till bästa subkompakta SUV för pengarna av U.S. News & World Report 2020. Så om du letar efter en pålitlig och snygg kompakt crossover-SUV är Kia Soul definitivt värd att kolla in.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts