Nissan Versa Note Tillförlitlighet

Den japanska tillverkaren Nissan anses vara en av de mest pålitliga biltillverkarna i världen. Versa Note är en 5-dörrars hatchback som också är känd som just Nissan Note i världen. Bilen har utgått men är fortfarande ett bra köp.

Översikt

Versa Note introducerades först 2013 i USA, men Nissan har tillverkat samma bil i många år. Versa Note är den andra generationen av Nissan Note och den fanns i flera olika utrustningsnivåer. Bilen kommer med en 1,6 L I4-motor och ett manuellt eller automatiskt växellådesystem.

Tillförlitlighet

Ett fordons pålitlighet och tillförlitlighet är de viktigaste faktorerna innan man köper ett fordon. På samma sätt som många andra japanska märken är Nissan också det mest tillförlitliga märket. Det kommer på 9:e plats av 32 fordonsmärken runt om i världen vilket är mycket stort. Versa Note har ett utmärkt tillförlitlighetsbetyg från J.D Power på 83 av 100.

Säkerhet

Säkerheten är en av de mest avgörande faktorerna för att bedöma tillförlitligheten hos ett fordon. Nissan har tillverkat mycket säkra fordon med ett tillfredsställande antal säkerhetsfunktioner. Versa Note har krocktestats av IIHS och NHTSA och fick bra betyg där. Dessutom har den många andra funktioner som lane departure warning, forward collision warning, airbags osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Nissans brukar hålla sitt värde ganska bra på grund av sina motorer och delar av hög kvalitet. Den genomsnittliga värdeminskningen för en Nissan bil är 42 % efter 5 år. Avskrivningsgraden för Versa Note är dock cirka 44 % efter 5 år.

  Mini Cooper Coupe Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är det område där de flesta bilar förlorar sina kunder. Japanska biltillverkare som Nissan och Toyota är dock kända för sina låga underhålls- och reparationskostnader. Den genomsnittliga underhålls- och reparationskostnaden för Versa Note är cirka 500 dollar per år.

FAQ

Är Nissan Versa Note en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Nissan Versa Note är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Nissan Versa Note?

Nissan Versa Note är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek.

Vad är hästkrafterna i en Nissan Versa Note och har den en turbo?

Nissan Versa Note har 109 hästkrafter och ett vridmoment på 107 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Nissan Versa Note har 15 X 5,5-tums stålhjul fram och 15 X 5,5-tums stålhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts