Lexus LX Tillförlitlighet

Lexus kombinerar en hög nivå av hantverk med överdriven stil i sina olika modeller. Det fungerar som lyxdivisionen av den välkända japanska biltillverkaren Toyota, men med en högre grad av personlighet och attraktionskraft. Sedan januari 1996 tillverkar Lexus, en lyxdivision av Toyota, Lexus LX, som började säljas i november 1995.

Översikt

Den första generationen av LX 450 hade en rak sexmotor och plats för sju passagerare. Den andra och tredje generationens fordon hade en V8-motor, fullstora steglister i stål (body-on-frame-konstruktion) och plats för åtta passagerare. I sin andra generation delade LX 470 sin exteriör med den japanska hemmamarknaden Land Cruiser Cygnus. Den drivs av en V6-motor med dubbla turboaggregat och har plats för sju passagerare som standard, eller fyra passagerare som tillval.

Tillförlitlighet

Lexus LX 570 fick det högsta tillförlitlighetsbetyget i sin klass efter många tester. Den fick till och med 4,5/5 stjärnor av US News, vilket är det högsta betyget i Lexus klass, samt det näst högsta i USA och till och med högre än RepairPal’s tidigare nämnda 3,5/5-stjärniga tillförlitlighetsbetyg.

Säkerhet

Som en del av sitt program för krocktester gav National Highway Traffic Safety Administration LX ett fyrastjärnigt betyg för frontalkollision. Betyg har inte utfärdats för övergripande krockskydd eller sidokollisionstester. Insurance Institute for Highway Safety har inte utfört krocktester på LX.

Återförsäljningsvärde

Den genomsnittliga kostnaden för att äga en Lexus LX 570 i 5 år är 81 869 dollar. Denna summa varierar beroende på fordon, förare och plats. Dessa ägandekostnader inkluderar avskrivning, försäkringspremier, underhåll och reparationer, låneräntor och bränslekostnader.

  Lexus IS F Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Under sitt första decennium kostar Lexus LX 570 8 286 dollar för underhåll och reparationer. Detta är långt under branschgenomsnittet för lyxiga SUV:er.

VANLIGA FRÅGOR

Hur många säten finns det i Lexus LX?

Lexus LX är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Fyrhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Lexus LX och har den en turbo?

Lexus LX har 383 hästkrafter och ett vridmoment på 403 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,7 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur mycket markfrigång har Lexus LX?

8,9 tum ( 22,61 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lexus LX har 20 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller Lexus LX?

Lexus LX är ett pålitligt fordon. Om den tas om hand på rätt sätt kan Lexus LX hålla upp till 500 000 mil.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts