Lexus IS F Tillförlitlighet

Lexus är i hög grad en del av Toyota, med allt vad det innebär. Lexus kan vara mer konservativ än sina konkurrenter, reagera långsammare på förändringar och uppgradera sina modeller mer sällan. IS F använder en helt elektrisk kuggstångsstyrning med ett utväxlingsförhållande på 13,6:1. Drivlinan är kopplad till en ny sportversion av Lexus elektroniska stabilitetskontrollsystem (Vehicle Dynamics Integrated Management, eller VDIM, med tre olika on-off-lägen).

Översikt

Lexus IS F är utrustad med Brembo tvärborrade bromsskivor (14,2 fram, 13,6 bak) och 6-kolvs fram- och 2-kolvs bakre aluminiumbromsar stämplade med Lexus-emblem, tillsammans med 19-tums BBS-fälgar i smidd aluminiumlegering. Lexus IS F har en 4 969 cc (5,0 L; 303,2 cu in) direktinsprutad 2UR-GSE V8 som producerar SAE 310 kW (416 hk; 421 PS) vid 6600 varv per minut, medan toppmomentet är 371 lb-ft (503 N⋅m) vid 5200 varv per minut.

Tillförlitlighet

Lexus ISF är en mycket tillförlitlig bil. Detta är en bil som definierar Lexus. Hög kvalitet, effektiv, elegant, välbyggd och kapabel att slå Mercedes Benz, BMW och Audi. Lexus IS F håller sig till sin Toyota-avledda natur och har visat sig vara pålitlig som begagnad bil.

Säkerhet

Den här punkten är prioriterad när någon ska köpa ett fordon. Som anges av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har årets modell skaffat sig ett femstjärnigt allmänt säkerhetsbetyg, vilket är riktigt bra. Separat från det femstjärniga betyget fick Lexus IS F ett fyrastjärnigt betyg i krocktester med frontalriktning.

  Lexus LX Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

Lexus är helt enkelt personifieringen av högt återförsäljningsvärde, och deras fordon värderas helt enkelt inte ned som resten av deras jämnåriga. Modellåren 2018 och 2017 är också attraktiva år för Lexus-modellerna och ger ett relativt bra värde.

Underhåll och reparation

Den årliga underhållskostnaden för en Lexus IS F är 531 dollar. Kostnaderna för reparation och underhåll varierar beroende på ålder, körsträcka, plats och verkstad.

FAQ

Är Lexus IS F en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Lexus IS F är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Lexus IS F?

Lexus IS F är en bil med 4 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Lexus IS F och har den en turbo?

Lexus IS F har 416 hästkrafter och ett vridmoment på 371 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,0 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Lexus IS F?

13,3 kubikfot ( 0,377 m3 )

Hur stor markfrigång har Lexus IS F?

5,7 tum ( 14,48 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lexus IS F har 19 X 8,5 tum smidda aluminiumhjul fram och 19 X 9,5 tum smidda aluminiumhjul bak.

Hur länge håller Lexus F Sport?

En Lexus håller mellan 250 000 och 300 000 år. Detta om den får regelbundet och korrekt underhåll och följer konservativa körvanor. En Lexus kan hålla mellan 17 och 20 år om den körs i genomsnitt 15 000 mil per år. Fortsätt läsa för att få veta om Lexus är pålitlig, vilka modeller som är mest tillförlitliga och hur mycket det kostar att underhålla.

  Är Tesla bättre än Lexus?

Är Lexus IS F snabb?

Lexus officiella topphastighet är 273,6 km/h, vilket motsvarar modellens Vmax.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts