Land Rover Range Rover Velar Tillförlitlighet

LR är huvudsakligen ett fyrhjulsdrivet, terrängkörningsdugligt brittiskt bilmärke som tillverkas av den multinationella biltillverkaren Jaguar Land Rover (JLR), som 2008 blev en del av Tata Motors. Range Rover Velar har en vackert balanserad design med optimerade proportioner. Den är omedelbart igenkännbar och dess stolta Range Rover-linje visar en formell, kraftfull framsida med en flytande, kontinuerlig midja och en stram, elegant avsmalnande baksida.

Översikt

Land Rovers 2022 Range Rover Velar är en kompakt SUV som kombinerar lyxen hos en lyxbil med stilen hos en kompakt SUV. Velar har ett infotainmentsystem med bredbildsskärm som standard, och dess interiör är utformad för att matcha exteriörens avantgardistiska stil. Det finns en 247 hk stark turboladdad 2,0-liters fyrcylindrig motor, som är välbetonad men kämpar för att flytta Velars rejäla vikt. Efter 40 000 mils långtidstester fann vi att den fyrcylindriga Velar nådde 60 mph på 7,4 sekunder.

Tillförlitlighet

Land Rover Range Rover Velar 2022 är en fantastisk terrängbil med en enastående hytt, men körkvaliteten är inte riktigt så lyxig som du kan förvänta dig. Det finns inte tillräckligt med data om säkerhet och tillförlitlighet för att Velar ska kunna få ett helhetsbetyg eller en klassrankning.

Säkerhet

Enligt ANCAP är Land Rover Range Rover 2016 ett av de mer tillförlitliga fordonen på marknaden. Med goda resultat i alla krocktester utom i krocktestet för frontal offset fick 2016 års Range Rover det högsta möjliga betyget fem stjärnor. Men det finns inte tillräckliga uppgifter om säkerheten hos Velar.

  Infiniti M35/ M37/ M56 Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

Återförsäljningsvärdet för ett fordon beror både på tiden och på fordonets skick. En Land Rover Range Rover Velar kommer att skrivas ned med 57 % efter 5 år och har ett 5-årigt återförsäljningsvärde på 33 756 dollar. Range Rovers, nya eller begagnade, kostar mycket pengar.

Underhåll och reparation

Kostnaden för att underhålla och reparera en Land Rover Range Rover Velar under de första tio åren av ägande kommer att vara cirka 16 755 dollar. En lyxig SUV med denna prislapp skulle vara 1 295 dollar dyrare än branschgenomsnittet.

FAQ

Hur många säten finns det i Land Rover Range Rover Velar?

Land Rover Range Rover Velar är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Four Wheel Drive

Vad är hästkrafterna i en Land Rover Range Rover Velar och har den en turbo?

Land Rover Range Rover Velar har 395 hästkrafter och ett vridmoment på 405 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Land Rover Range Rover Velar?

70,7 kubikfot ( 2 002 m3 )

Hur stor markfrigång har Land Rover Range Rover Velar?

9,9 tum ( 25,15 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Land Rover Range Rover Velar har 21 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 21 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Range Rover Velar många problem?

Tillförlitlighetsundersökning – Velar placerade sig på sjunde plats av 11 lyxiga SUV:er. Även om 36 % av Velar hade ett fel, var de vanligaste problemen med den elektriska utrustningen utanför motorn eller med karossen. Andra områden som var problematiska var luftkonditionering, bromsar och infotainmentsystem.

  Land Rover Discovery Sport Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts