Lamborghini Huracán Tillförlitlighet

Lamborghini tittar alltid längre upp för att introducera mer innovativa och avancerade sportbilar. De gjorde just det när de ersatte Lamborghini Gallardo med Huracán. Den 2-dörrars bilen finns i både coupé och cabriolet. Den släpptes 2014 och fortsatte i produktion.

Översikt

Lamborghini Huracán är fantastisk i sina prestanda såväl som i sin styling. Den har en 5,2-liters oddssänd V10-motor med udda eldning och en 7-växlad dubbelkopplingslåda. Sportbilen är extremt kraftfull med en topphastighet på 212 mph. Det tar bara 3 sekunder att nå 60mph-märket.

Tillförlitlighet

Huracan har ett utmärkt rykte för tillförlitlighet och får höga betyg av sina kunder. Så länge du sköter underhållet är Lamborghini Huracan tillräckligt tillförlitlig för att hålla i betydligt längre än 10 år. Ett tillförlitlighetsbetyg på 4 av 5 har tilldelats Huracan av AutoExpress. Sedan superbilen började tillverkas 2014 har inga större problem rapporterats. Lamborghini Huracán är skottsäker om någonsin en sådan term kan appliceras på en superbil.

Säkerhet

Tack vare kombinationen av fyrhjulsdrift och en tendens att understyra i stället för att snurra ut ur kurvorna bakåt är Huracán ett av de säkraste och mest tillgängliga alternativen i sin klass. Lamborghini Huracan är utrustad med antiblockeringssystem, parkeringssensorer (fram och bak), centrallås samt förarkrockkudde.

Avskrivningsgrad

Begagnade Huracan håller sitt värde ganska bra, särskilt på exotiska marknader. Se bara till att du inte köper dem helt nya. En beräknad värdeminskning på 46 % förutspås för Lamborghini Huracan efter 5 år.

  Vilken är bäst - en Porsche eller en Lamborghini?

Underhåll och reparation

Alla kan inte äga en lyxbil som Lamborghini Huracán. Underhållet av lyxbilar betraktas ofta som tungt, men så är inte alltid fallet. Medan Huracáns vanligtvis har liknande bränsleförbrukning som BMW / Audi Premium-modeller, kommer de också med en 3-årig garanti med obegränsad körsträcka, grund- och drivlinjegaranti och 12 års rostskydd så att din maskin är täckt i händelse av katastrof och rostfri i händelse av rost. Vidare skulle underhålls- och reparationskostnader per år kosta runt 1000 dollar.

FAQ

Är Lamborghini Huracán en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lamborghini Huracán är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lamborghini Huracán?

Lamborghini Huracán är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Två sittplatser

Vad är hästkrafterna i en Lamborghini Huracán och har den en turbo?

Lamborghini Huracán har 630 hästkrafter och ett vridmoment på 442 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-10 med en cylindervolym på 5,2 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Lamborghini Huracán?

3,5 kubikfot ( 0,099 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Lamborghini Huracán har 20 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 11 tums aluminiumhjul bak.

Är en Lambo en pålitlig bil?

Tillförlitligheten hos sena Lambos är välkänd, men Gallardos verkar vara mycket nöjda kunder. Underhållskostnaderna för ägarna varierar mellan 800 och 2 000 dollar per år.

Hur många mil håller en Lamborghinis?

Du kan köra upp till 150 000 mil, men du måste byta ut en uppsättning däck för 2 000 dollar var 10-20 000:e mil.

  Buick Regal Tillförlitlighet

Vad är snabbare Aventador eller Huracan?

Det är uppenbart, åtminstone ur prestandasynpunkt, att Aventador är överlägsen Huracan. Huracan är 0,3 sekunder långsammare än Aventador på 62 miles per timme. Dess maxhastighet är drygt 201 miles i timmen, vilket gör att den ligger nära Aventadors 217 miles i timmen som topphastighet.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts