Hummer H3 Tillförlitlighet

I början av 2000-talet var Hummer känt för sin tillverkning av lastbilar och SUV:er. Hummer H3 är en offroad-mellanstor SUV som fortsatte från 2005 till 2010. H3 var den minsta modellen i sortimentet men lyckades ändå slå H2 i utseende, effektivitet och nästan allt. Ägare av Hummers anser att det är ett av de mest pålitliga fordonen på marknaden.

Översikt

Hummer H3 har många intressanta funktioner och trots att den har upphört att tillverkas är den fortfarande ett bra köp för personer som är förtjusta i H3:s utseende och stil. H3 levereras med en 3,7-liters LLR I5-motor med en 5-växlad manuell växellåda. De använde oftast Hummer H3 i den amerikanska militären för att transportera verktyg och last, men den är inte skottsäker. Den mellanstora SUV:n är ett terrängfordon, vilket gjorde det lättare att tillhandahålla nyttotjänster.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet har H3 ett rättvist rykte. J.D. Power rankade 2010 års modell av Hummer H3, en tillförlitlighetspoäng på 3 av 5. Medan den äldre modellen också har goda tillförlitlighetsegenskaper.
Hummer H3 är inte perfekt, oavsett hur tillförlitlig den är. Felaktiga eller slitna delar i denna SUV kan orsaka problem när bilen blir äldre. Olika Personer har rapporterat olika problem gällande växellåda, läckande ventiler, luftkonditionering och problem med värmaren. Inget fordon är dock utan problem. Så det beror på dig hur du underhåller den.

Säkerhet

Hummerfordon var det perfekta alternativet för en offroadare med stabil hantering och tillförlitlighet. Olika säkerhetsfunktioner som stabilitetskontroll, låsningsfria skivbromsar på hjulen, traktionskontroll och däcktrycksövervakning bidrog till att 2006 års Hummer H3 fick ett 5-stjärnigt säkerhetsbetyg från NHTSA.

  Bentley Mulsanne Speed Tillförlitlighet

Återförsäljning

H3 är fortfarande värd att köpa. De värdeminskar som de flesta andra fordon. Men de kan behålla sitt värde eftersom de inte längre tillverkas och är byggda för att vara extremt hållbara med en kraftfull motor och säker körning.

Underhåll och reparation

Vanligtvis beror reparations- och underhållskostnaderna på fordonets skick. Samma sak gäller för Hummer H3. För en H3 i genomsnittligt skick ligger dock den årliga underhållskostnaden på cirka 620 dollar, vilket också kan minskas om du tar väl hand om dess skick.

FAQ

Hur många säten finns det i Hummer H3?

Hummer H3 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: 4-hjulsdrift.

Vad är hästkrafterna i en Hummer H3 och har den en turbo?

Hummer H3 har 300 hästkrafter och ett vridmoment på 320 lb-ft. Motorn är en Gas/Ethanol V8 med en cylindervolym på 5,3 liter/ Bränslesystemet är: Elektronisk bränsleinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Hummer H3 har 16 x 7,5 tums aluminiumhjul fram och 16 x 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller en Hummer H3-motor?

Eftersom Hummers är konstruerade för hårt väder och extrema förhållanden kan de hålla länge. En Hummer kan vanligtvis hålla mellan 300 000 och 500 000 mil om den underhålls ordentligt. Många har fått mer än 300 000 mil av sina H2 eller H3 och planerar att fortsätta köra lastbilen tills bensinen blir billig.

  Är BMW 330e pålitlig?

Vilken Hummer är mest tillförlitlig?

Alpha H1 från 2006 är den mest tillförlitliga Hummern. Fordonet har allt du behöver, inklusive Duramax 6,6-liters Turbodieselmotor, utmärkt AC-värme och förstärkt fjädring.

Vilka är de vanligaste problemen med Hummers?

  • Slitna ventilsitsar kan orsaka motorfel.
  • Kontrollera motorljuset på grund av problem med gaslocket.
  • Minskad effekt och motorljus.
  • Service av växellådan var 30 000 miles.
  • Bränslenivågivaren är trasig.
  • Spola bromsvätskan var 60 000:e mil.
  • Spola kylsystemet var 60 000 mil.

Är Hummers värda att köpa?

Hummers robusta militära utseende och stora storlek gör den till ett bra köp för dem som älskar amerikansk kultur. En Hummer tar dig dit du behöver komma, oavsett om det är på asfalten eller på campingstigarna.

Hur djupt kan en Hummer H3 gå i vatten?

24 tum djup ( 60 cm)

Vilken är bäst H2 eller H3?

Båda fordonen är starka och klarar terrängkörning. H3 är dock mer praktisk för de flesta förare. H2 har några extra lyxfunktioner som standard.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts