BMW Z4 Tillförlitlighet

Z4 är en roadster-sportbil från BMW. Den här bilen fokuserar främst på bilens atletiska aspekter, och det är därför den bara har två säten. Det finns bara två karossformer av bilen närvarande, en är cabriolet och den andra är en coupé. När det gäller tillförlitlighet är det en ganska pålitlig bil att äga.

Översikt

Detta är en tvåsitsig bil och den är främst inriktad på sina prestanda och inte på någon form av familjebilsaspekt. Bilen är liten, men den kommer med ett tungt utbud av motorer från en 2,0 L turbomotor till den massiva 3,0 L turboladdade M-modellens motor. Bara basmodellen som finns i USA kan gå från 0 till 60 mph på bara 5,4 sekunder.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ett bekymmer för många människor innan de köper BMW-bilar eller andra lyxbilar. Det beror på att dessa bilars ägandekostnader alltid är ganska höga. BMW ligger på plats 31 av 40 bilmärken, vilket är genomsnittligt, men ändå bättre när det gäller lyxbilar.
Z4 är dock en ganska pålitlig bil. J.D Power betygsatte bilen med en genomsnittlig poäng på 75 av 100, när det gäller tillförlitlighet. BMW är känt för sina hållbara motorer, så de B48- eller B58-motorer som används i bilen skulle inte heller orsaka några problem.

Säkerhet

Strukturell styvhet är alltid ett stort bekymmer när man köper en cabriolet. Du behöver dock inte oroa dig för detta eftersom BMW har gjort detta till en av de säkraste cabrioleterna som finns på marknaden. Den har fått ett 5-stjärnigt betyg när det gäller säkerhet från alla säkerhetsorganisationer.

  Audi e-tron GT tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden för den här sportbilen är återigen mycket dyr som alla andra BMW, men detta är vad alla måste hantera om de vill ha en lyxig sportbil. Den här bilen skulle behöva cirka 800 till 900 dollar per år för allt sitt regelbundna eller eventuella otidsenliga underhåll.

FAQ

Är BMW Z4 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW Z4 är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i BMW Z4?

BMW Z4 är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Två sittplatser

Vad är hästkrafterna i en BMW Z4 och har den en turbo?

BMW Z4 har 382 hästkrafter och ett vridmoment på 369 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en cylindervolym på 3,0 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i BMW Z4?

9,9 kubikfot ( 0,28 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

BMW Z4 har 18 X 9 tums aluminiumhjul fram och 18 X 10 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller en BMW Z4?

BMW:er inklusive Z4 som är väl underhållna klarar ofta 250 000 till 350 000 mil, eller mer. Även om N52-motorn är nyare är den baserad på BMW:s sexcylindriga radmotor. Det innebär att du kan förvänta dig en liknande livslängd.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts