Chevrolet Suburban Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet anses Chevrolet vara ganska bra, och de är också prisvärda. Suburban är en fullstor SUV, som lätt kan transportera 7 personer med mycket last också. Denna SUV är också en av de äldsta Chevy presenterar och den är ett av de mest pålitliga valen för vanligt folk.

Översikt

Detta anses vara en av de mest kända bilarna i USA på grund av att den har figurerat i många filmer under hela sin existens. Suburban är i sin 11:e generation, och den finns i 6 utrustningsnivåer där den lägsta utrustningsnivån har en 5,3 L V8-motor till den största 6,2 L-motorn.

Tillförlitlighet

Chevrolet är känt för sina robusta bilar som håller längre än alla andra. Suburban är ännu ett exempel på Chevrolets pålitliga SUV:er. Den 11:e generationen, som följer tidigare generationer, fick ett tillförlitlighetsbetyg på 83 av 100.

Säkerhet

När det gäller säkerhetsmätningar arbetar Chevrolet verkligen hårt för att tillhandahålla de bästa bilarna. Suburban har bra resultat i frontala och sidokrockstester. Förutom krocktesterna är säkerhetsfunktionerna också toppklassiga med förarassistansfunktioner som låsningsfria bromsar, elektronisk stabilitet, kollisionsvarning, fotgängarbromsning och flera krockkuddar.

Avskrivningsgrad

När det gäller avskrivningsgraden har Chevrolet vanligtvis lägre avskrivningsgrad än andra lyxmärken som Cadillac eller BMW. Suburban presterar också bra på grund av sin aldrig sinande efterfrågan från folket och den devalveras aldrig mycket. Till och med efter fem år har den en avskrivning på cirka 46 procent, vilket är utmärkt.

Underhåll och reparation

Underhåll och reparationer är vanligtvis billiga för Chevys. Suburban har funnits på marknaden och den är inte särskilt komplicerad att arbeta med. Delarna är lätta att tillverka i USA, vilket bidrar till den lägre underhållskostnaden. Årligen tar den upp till en genomsnittlig underhållskostnad på mer än 700 dollar.

  Chevrolet Sonic Tillförlitlighet

FAQ

Hur många säten finns det i Chevrolet Suburban?

Chevrolet Suburban är en bil med 8 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Four Wheel Drive

Vad är hästkrafterna i en Chevrolet Suburban och har den en turbo?

Chevrolet Suburban har 355 hästkrafter och ett vridmoment på 383 lb-ft. Motorn är en Gas V8 med en cylindervolym på 5,3 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Suburban har 20 x 9,0 tums aluminiumhjul fram och 20 x 9,0 tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Suburbans?

Enligt National Highway Traffic Safety Administration är detta klagomålen med Chevrolet Suburban. Fordon kan drabbas av motorproblem som grov tomgångskörning och vibrationer, knackande motor eller överdriven oljeförbrukning, motorfel, motorstopp, motorstopp och motordöd under körning.

Hur många mil håller en motor i Suburban?

En Chevy Suburban som är väl underhållen bör hålla i cirka 200 000 mil och ibland till och med 300 000 mil. En Chevy Suburban bör hålla i ungefär 15 år om du kör i genomsnitt 13 500 mil per kalenderår.

Ska jag köpa en Suburban med hög körsträcka?

Chevy Suburban är en SUV med lång livslängd. Många medlemmar i Chevrolet Forum har köpt Suburbans som hade mer än 100 000 mil och inte upplevt några motorproblem. Du kan fortfarande få ut det mesta av ett fordon med hög körsträcka, mellan 100 000 och 150 000 mil.

Vilket årsmodell av Suburban är bäst?

Chevy Suburban 2019 är det bästa modellåret. Den har det lägsta antalet klagomål och har ett högre återförsäljningsvärde.

  Chevrolet Colorado Tillförlitlighet

Finns det några bra begagnade Suburbans att köpa?

Ja! Det finns gott om begagnade Suburbans tillgängliga på nätet. Du kan hitta dem hos återförsäljare, privata säljare, auktioner, Craigslist osv.

Hur länge håller Chevrolet Suburban i jämförelse med liknande bilmodeller?

Chevrolet Suburban är en fullstor SUV som har funnits länge. Det är också en av de SUV:er som håller längst på marknaden, med en genomsnittlig livslängd på 12 år och 7 månader enligt Edmunds.com. Det är mer än genomsnittet för fordon i den här klassen. Suburban har ett rykte om sig att vara pålitlig, men den kan vara dyr att underhålla.

Ska jag köpa en Suburban eller Silverado?

Pickupen Silverado 1500 har ett bättre val om du behöver mindre utrymme, mer kraft för att bogsera och möjlighet att transportera tunga, stökiga laster. Chevy Suburban är ett bättre val om du är mer angelägen om att transportera passagerare och föredrar att transportera dina saker i en säker hytt.

Vilka år var Suburbans dåliga?

2007 och 2009 var de sämsta åren för Chevy Suburbans. Varje år hade olika problem. Vilket av dem är värst? Suburban-ägare skickade in 889 klagomål om modellåret 2007. År 2007 hade också flest problem med 353.

Är Tahoe eller Suburban bättre?

Suburban har mer huvudutrymme för bakre passagerare och något mer benutrymme. Den har också en större lastvolym och en längre hjulbas. Suburban är också längre och tyngre än Tahoe. Tahoe är mindre än Suburban, men den har större dragkraft och nyttolastkapacitet.

  Chevrolet Aveo Tillförlitlighet

Är en Suburban en bra familjebil?

U.S. News utsåg Chevrolet Suburban 2020 till finalist i deras pris för bästa stora SUV för familjer 2020. Den vinnande kombinationen av lastutrymme och passagerarutrymme, tillförlitlighet, säkerhetsbetyg och positiva recensioner från branschfolk uppskattades av dem. Det finns många fantastiska funktioner som kan användas av familjer.

Vad är jämförbart med en Chevy Suburban?

Escalade, Suburbanens tvilling i förorten, har en av de mest avancerade hytterna i alla fordon. Nissan Armada har uppdaterats inför 2021 med egen teknik och stilförändringar. Suburban är också släkt med GMC Yukon XL, som har många likheter.

Hur stort släp kan en suburban dra?

3750 kg (8 300 pounds). Så det borde inte vara något problem med de flesta släpvagnar.

Kan jag dra en båt med min Suburban?

Ja, men du behöver en särskild dragkrok. Ett vanligt kulfäste fungerar inte.

Vilka årsmodeller av Chevrolet Suburban är säkra att köpa begagnade?

 • 2020 Chevrolet Suburban
 • 2019 Chevrolet Suburban
 • 2018 Chevrolet Suburban
 • 2017 Chevrolet Suburban
 • 2013 Chevrolet Suburban
 • 2012 Chevrolet Suburban
 • 2011 Chevrolet Suburban
 • 2010 Chevrolet Suburban
 • 2006 Chevrolet Suburban
 • 2000 Chevrolet Suburban
 • 1985 – 1998 Chevrolet Suburban

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts