Chevrolet Bolt EV Tillförlitlighet

Chevrolet tror på att tillhandahålla prisvärda och pålitliga bilar, och det gäller även deras elbilar. Bolt EV är en 5-dörrars hatchback gjord för att vara prisvärd för personer som vill minimera sina koldioxidutsläpp. Körningen är extremt rolig på Bolt EV, och andra funktioner gör den värd det.

Översikt

Bolt EV har många användbara funktioner som körning med en pedal, snabbladdning och andra säkerhetsfunktioner. Bilen drivs av ett 66 kWh-batteripaket som har en beräknad räckvidd på 259 mil, tillsammans med snabbladdningsmöjligheter. Bilen är säkert rolig att köra.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är inget problem med Chevrolet eftersom de är kända för att hålla länge och folk litar på Chevrolet. Chevrolets tillförlitlighetsbetyg är också bra med 3,5 stjärnor av 5,0. Bolt EV är ett elektriskt tillägg till deras sortiment och den har också bra tillförlitlighetsomdömen. J.D Power belönade Bolt EV med 74 poäng av 100.

Avskrivningsgrad

Avskrivningen av elbilar är snabbare än vanliga bilar. Samma sak gäller för Bolt EV, och den skrivs av med cirka 30 % bara efter att ha ägt den i 1 år. Det är ännu värre och den förlorar 50 % av sitt värde efter 5 år.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner och mätningar är en viktig faktor för bilars tillförlitlighet. Människor vill känna sig säkra när de kör bil. Bolt EV har alla Chevys säkerhetsassistansfunktioner som fotgängarbromsning, nödbromsning, kollisionsvarning framåt, körfältsassistans, indikator för följdavstånd osv.

Underhåll och reparation

Folk tror att elbilar inte behöver någon form av underhåll, men det är inte sant. Elbilar behöver underhåll för styrning, däck, fjädringssystem, bromssystem osv. Bolt EV kostar cirka 2 750 dollar under de första fem åren. På grund av färre rörliga delar blir det dock mindre utgifter för reparationer och du skulle bara behöva fokusera på förebyggande underhåll.

  Vilka är de bästa sedans för säkerhet och tillförlitlighet?

FAQ

Är Chevrolet Bolt EV en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chevrolet Bolt EV är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chevrolet Bolt EV?

Chevrolet Bolt EV är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Liten kombi.

Vad har Chevrolet Bolt EV för hästkrafter och har den en turbo?

Chevrolet Bolt EV har 200 hästkrafter och ett vridmoment på 266 lb-ft. Motorn är en elmotor med en cylindervolym på NA Bränslesystemet är: Det finns ett bränsle-system: Elektrisk.

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Bolt EV har 17 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 17 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

Vilka är problemen med Chevy Bolt?

Problem: Bilens batteri kan börja brinna. Lösningen: Det finns både en hårdvaru- och mjukvaruutbyte för att åtgärda problemet. GM kommer att ersätta alla defekta moduler i 2017-2019 Bolt EVs och i 2020-2022 Bolt EV/EUVs.

Hur länge håller batteriet i Chevy Bolt?

Chevy Bolt-batteriet kommer att hålla mellan 300 000 och 400 000 mil innan kapaciteten tar slut.

Hur lång tid tar Chevy Bolt från 0 till 60?

0-60 MPH 6,3 sek.

Är Chevy Bolt bekväma?

Den nya Bolt EUV är likadan som den vanliga Chevy Bolt, men har mycket mer huvudutrymme än den vanliga Bolt EV. Den har också ett mycket större baksäte som ger 3 tum mer benutrymme. Lastutrymmet på 16,3 kubikfot bakom det fällbara baksätet är något mindre än de 16,6 i standard Bolt Ev.

  BMW 5-serien Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts