Cadillac Escalade EXT Tillförlitlighet

Om du vill ha en fullstor pickup med en fantastisk motor och närvaro på vägen är Escalade EXT ett perfekt svar för dig. EXT-modellen lanserades 2001 och hade två generationer fram till dess att den lades ned 2013.

Översikt

Escalade är en enorm SUV som har en 6,2 L V8-motor för högre hastighet och ett AWD-system för ytterligare terrängkörningsupplevelser. Den höga markfrigången ger passagerarna en exceptionell smidighet. Denna har ett automatiskt 6-växlat system med ett manuellt växlingsalternativ.

Tillförlitlighet

Pålitlighet och tillförlitlighet är ett viktigt problem vid köp av en SUV. Lyxiga SUV:er är vanligtvis mindre tillförlitliga på grund av deras höga underhållskostnader. Cadillac i sig själv har en mindre än idealisk tillförlitlighetspoäng på 3,0 av 5,0. Trots detta är de mer kända för sin karossdesign och smidiga körning.
När det gäller tillförlitlighet har EXT ett bra tillförlitlighetsbetyg på 82 av J.D Power. Karosseridelarna är av god kvalitet, vilket inte visar några fel i förtid. Motorn är också tillräckligt hållbar för att dessa bilar fortfarande säljs.

Avskrivningsgrad

Cadillacs har en avskrivning på cirka 50 % efter 5 år. Tillförlitligheten är ett liknande ämne för ett fordons återförsäljningsvärde. Ju mer ett fordon devalveras, desto fler möjligheter finns det att fordonet är certifierat inte är ett solitt val. Lyxfordon som Cadillacs är mer benägna att devalvera snabbare än vanliga fordon.

Säkerhet

EXT har fått ett gott rykte på grund av sin enorma storlek och solida kaross. Det finns normalt färre möjligheter till skador inuti EXT vid en olycka. Den har 5 stjärnor i krocksäkerhet, med sina många andra förarassistansfunktioner som bromsassistans, elektronisk stabilitet osv.

  Porsche vs Ferrari tillförlitlighet - vilken är bäst?

Underhåll och reparation

Escalade skulle vara tillräckligt effektiv med sin garanti. I vilket fall som helst skulle den utan sin garanti kosta massor på grund av sina kostsamma mekaniker och karosseridetaljer. Det skulle kosta omkring 1 000 dollar varje år att hålla igång detta fordon. Detta är fortfarande inte den dyraste om vi jämför den med någon tysk fullstor SUV.

FAQ

Hur många platser finns det i Cadillac Escalade EXT?

Cadillac Escalade EXT är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Cadillac Escalade EXT och har den en turbo?

Cadillac Escalade EXT har 403 hästkrafter och ett vridmoment på 417 lb-ft. Motorn är en Gas/Ethanol V8-motor med en cylindervolym på 6,2 liter/ Bränslesystemet är elektronisk bränsleinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Cadillac Escalade EXT?

53,0 kubikfot ( 1 501 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Cadillac Escalade EXT har 22 x 9,0-tums aluminiumhjul fram och 22 x 9,0-tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil kan en Cadillac EXT hålla?

Cadillac Escalades kan hålla mellan 150 000 och 200 000 mil om de underhålls ordentligt.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts