BMW M8 Tillförlitlighet

8-serien är en serie Grand Tourer Coupé- och Cabrioletbilar. M8 är den högpresterande versionen av 8-serien. Dessa högpresterande bilar har ändringar i sin design, drivlina och bromssystem. M8 levereras med en automatisk växellåda som kan kopplas om till ett manuellt växellådesystem.

Översikt

M8 är en spännande bil med ännu snabbare och bättre hanteringssystem. Motorn på den här skönheten är en 4,4 L S63 twin-turbo V8, som kan producera upp till 617 hästkrafter och klarar 0 till 60 mph-märket på bara 3 sekunder. M8 har förfinats i varje sektion från bromsar till bilens aerodynamik.

Tillförlitlighet

Dessa sportbilar är gjorda för att hålla i flera år och det gör de verkligen. M-modellerna är kända för sina ökända liv och du kan lätt se äldre M-modeller på vägarna. 8-serien är bland de mest tillförlitliga BMW-serierna.
M8, som är en del av 8-serien, borde vara ännu mer tillförlitlig än andra bilar i 8-serien på grund av de delar av bättre kvalitet som används i M8. Den snabbare motorn påverkar dock förarna att köra ännu snabbare vilket kan påverka motorns hälsa om den inte hålls med bra underhåll.

Säkerhet

BMW:s säkerhetsfaktor har alltid varit mycket hygglig. Många BMW-bilar finns med i de bästa säkerhetsrankningarna. M8 har inte testats ännu, men vi kan säga att det är en ganska säker bil på grund av andra bilar i 8-serien och M8:s egna säkerhetsfunktioner.

Underhåll och reparation

Underhållsfaktorn har alltid varit en nackdel för BMW-bilarna. M-modellerna lägger till och med till fler räkningar till underhållskostnaderna. Motorn och andra delar som t.ex. transmissionssystemet eller bromssystemen som används i bilen är ganska bra, men de behöver bra skötsel för att fungera fint. Därför bör du överväga att spendera 2 000 dollar på underhåll årligen.

  BMW M4 Tillförlitlighet

FAQ

Är BMW M8 en superbil?

Den nya BMW M8 är en mer uber-GT-bil än en fullfjädrad superbil. Det är en tvådörrars sportbil med frontmotor som utvecklats från en GT-bil. Den är dock inte lika spännande som en superbil borde vara. Trots sin V8 med 600 hästkrafter ger den inte föraren samma spänning som en Lamborghini eller Ferrari.

Är BMW M8 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW M8 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i BMW M8?

BMW M8 är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en BMW M8 och har den en turbo?

BMW M8 har 617 hästkrafter och ett vridmoment på 553 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,4 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i BMW M8?

14,8 kubikfot ( 0,419 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

BMW M8 har 20 X 9,5 tum smidda aluminiumhjul fram och 20 X 10,5 tum smidda aluminiumhjul bak.

Är BMW pålitlig efter 150.000 km?

En BMW som är väl underhållen och servas regelbundet bör hålla i långt över 150.000 km. Vissa BMW-ägare har ägt sina BMW:er i över 300 000 km. De håller länge om de är välskötta.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts