BMW 8 Series Gran Coupe Tillförlitlighet

Den eleganta Gran Coupe-modellen av 8-serien är lika kraftfull som andra kupéer, men den har två extra dörrar. Den yttre designen är extremt graciös och sportig. Interiören erbjuder alla slags lyxfunktioner, som någon kan önska sig. Allt detta tillsammans med BMW:s teknik är verkligen ett underverk.

Översikt

Bilen är konstruerad för att ge extremt högkvalitativ körning med sin starka motor. Basmodellen har en 3,0 L 6-cylindrig motor som producerar 335 hästkrafter och kan gå från 0 till 62 mph på 5,3 sekunder. M8-modellen har en löjligt snabb 4,4 L 8-cylindrig twin-turbo-motor med 8 cylindrar som ger 613 hästkrafter och klarar 0 till 62 mph-märket på bara 3,4 sekunder.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighetsfaktorn är ofta viktig för dem som vill göra den här bilen till sin dagliga körning. BMW:s tillförlitlighet är ofta tillfredsställande och de presterar mycket bra. För att säkerställa deras kvalitet måste du dock spendera pengar på förebyggande underhåll och byta olja regelbundet.
Sammantaget fick 8-serien ett mycket bra betyg på 83 av 100 och slog därmed många andra konkurrenter som Porsche 911. Detta är inte förvånande eftersom alla vet att BMW:s ingenjörskonst alltid är i toppklass och BMW-bilarna åldras bra om de hålls med omsorg. Ingen bil är dock utan fel och den här bilen kan också drabbas av en del mindre problem som kan repareras billigt.

Säkerhet

Säkerhet är en mycket viktig faktor om någon älskar sitt liv. 8-serien gran coupe har toppmoderna säkerhetsmätningar och säkerhet vid krascher. Bilen är laddad med aktiva och passiva säkerhetsfunktioner som blind spot detection eller krockkuddar. Bilen har till och med ett intelligent system för att reagera på krascher (ICRS), som visar sig vara praktiskt vid en eventuell krasch.

  Vad är BMW Alpina?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden för den här skönheten är en riktig bummer. Bilen är elegant och snygg att äga, men för att skydda denna skönhet och körupplevelse måste du betala för det. När garantin upphör måste du betala till och med 4 000 dollar per år för regelbundet underhåll.

FAQ

Är BMW 8-Series Gran Coupe en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW 8-Series Gran Coupe är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i BMW 8-Series Gran Coupe?

BMW 8-Series Gran Coupe är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek: Denna bil är klassificerad enligt följande: Bilar i mellanstorlek

Vad är hästkrafterna i en BMW 8-Series Gran Coupe och har den en turbo?

BMW 8-serie Gran Coupe har 523 hästkrafter och ett vridmoment på 553 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,4 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i BMW 8-serie Gran Coupe?

15,5 kubikfot ( 0,439 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

BMW 8-Series Gran Coupe har 20 X 8 tums aluminiumfälgar fram och 20 X 9 tums aluminiumfälgar bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts