Audi e-tron GT tillförlitlighet

E-tron GT är en helt elektrisk bil från Audi som lanseras 2020. Bilen har ett stort batteri genom vilket du även kan resa långa sträckor. Den har också möjlighet till snabbladdning. Bilen är en fyra executive sedan och den har också Audis berömda fyrhjulsdrift.

Audi e-tron GT

Bilen har 2 AC-synkrona elmotorer som drivs av ett batteripaket på 93,4 kWh. Bilen har också stöd för snabbladdning på upp till 270 kW och den kan ladda i ladda bilen på 22 minuter. Bilens beräknade räckvidd är cirka 264 miles (425 km).
Bilens elmotor möjliggör extrem acceleration av bilen och den kan gå från 0 till 60 mph på bara 4,1 sekunder. Det finns även en RS-modell av bilen som kan gå så snabbt som 0 till 60 mph på bara 3,3 sekunder.

Tillförlitlighet

E-tron GT är en relativt ny bil för att bedöma dess tillförlitlighet. De tidigare e-tron-modellerna från Audi har varit ganska pålitliga och hållbara. GT har två laststövlar, vilket bidrar till bilens praktiska egenskaper. Det finns en del problem som rapporterats som plötslig effektförlust, men det kan täckas av Audis fyraåriga garanti.

Underhåll

Elbilar har ofta liten eller ingen underhållskostnad på grund av färre rörliga delar i bilen. Det finns fortfarande en del underhåll av elbilar, t.ex. byte av bromsbelägg och bromssystem, byte av laddningsuttag och byte av däck. Alla dessa görs vid en viss körsträcka och detta skulle säkert spara dig pengar.

  Vilken är den mest pålitliga Volvo?

Elektrisk lyxbil

E-tron GT har en mycket låg underhållskostnad och den har en mycket fin elmotor. Bilen är riktigt dyr, men det betalar sig i form av bilens prestanda. Bilen är ett nytt tillskott i Audis e-tron-utbud och den har hunnit visa några större fel. I övrigt kan vi, om vi tittar på tidigare e-trons, säkert säga att bilen skulle vara tillräckligt pålitlig.

FAQ

Är Audi e-tron / e-tron Sportback en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Audi e-tron / e-tron Sportback är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Audi e-tron / e-tron Sportback?

Audi e-tron / e-tron Sportback är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Standard SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Audi e-tron / e-tron Sportback och har den en turbo?

Audi e-tron / e-tron Sportback har 355 hästkrafter och ett vridmoment på 414 lb-ft.

Vilken typ av hjul har den?

Audi e-tron / e-tron Sportback har 20 X 9 tums aluminiumfälgar fram och 20 X 9 tums aluminiumfälgar bak.

Vad har Audi e-tron GT för räckvidd?

Räckvidden för e-tron GT är 232 miles eller 373 km.

Är Audi e-tron GT en bra bil?

Audi e-tron GT är en bra bil. Den helt nya fyrdörrars EV är en rolig att köra lyxig hybridbil och elbil. Den är smidig och kraftfull och erbjuder en bekväm körning samt en räckvidd på över 200 mil. Den är vackert utformad invändigt och har massor av teknik som är enkel att använda.

  Audi A3 Sportback e-tron tillförlitlighet

Hur länge räcker batteriet i Audi e-tron?

Audi hävdar att detta batteri ger en räckvidd på 241 mil (i Amerika är det officiella påståendet 204 mil för SUV:n E-tron 95 kWh).

Hur snabb är Audi RS E-Tron GT?

E-Tron GT Quattro producerar 496 hästkrafter och 464 lb-ft vridmoment. Det är 522 hästar och 472 lb-ft vridning med overboost. RS levererar 590/637 hk, 612 lbft och 612 lbft. GT Quattros topphastighet är 152, medan RS:s topphastighet är 155 mph.

Erbjuder Audi en utökad serviceplan för sina fordon?

Ja! Du kan förlänga täckningstiden genom att köpa en av våra utökade serviceplaner. På så sätt kan du få reparationer utförda utan att behöva betala ur egen ficka förrän i slutet av perioden. Det inkluderar också vägassistans så om något händer under din resa bort från hemmet finns hjälpen precis runt hörnet.

Var tillverkas e-tron GT?

Audi Brussels är tillverkare av Audi e-tron sedan 2018, den första helt eldrivna modellen med fyra ringar från märket.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts