Lexus UX Tillförlitlighet

Varumärket Lexus är känt för sina högkvalitativa produkter. Deras fordon är pålitliga, bekväma och körs smidigare än något annat fordon på marknaden. Lexus UX är en subkompakt lyxig crossover-SUV från Lexus. UX startade sin produktion 2018 och fortsätter som en 5-dörrars SUV.

Översikt

Den lyxiga crossover-SUV:n är berikad med kvalitativ interiör och funktioner. När det gäller begagnade SUV:er är UX hygglig. Fordonet åker bekvämt på ojämna ytor och har god bränsleekonomi. En 2,0-liters M20A-FKS I4-motor driver UX och producerar 169 hästkrafter. Prestandan är mycket bra. Den kan sprinta från 0 till 62 miles per timme på 8,5 sekunder och nå en topphastighet på 110 miles per timme.

Tillförlitlighet

Enligt J.D. Power förutspås 2021 års UX få 75 av 100 i tillförlitlighet, vilket är ett ganska genomsnittligt resultat. Enligt sin ranking inom kategorin Luxury Subcompact SUVs rankas Lexus UX på plats 6. Den 5-dörrars SUV:n finns tillgänglig i framhjuls- och fyrhjulsdrivna layouter.

Säkerhet

Enligt Euro NCAP fick Lexus UX fem av fem stjärnor i krocktester. Bland dessa bedömde 96 procent skyddet för vuxna passagerare, 85 procent för barnpassagerare, 82 procent för oskyddade trafikanter och 77 procent för säkerhetshjälpsutrustning.

Återförsäljningsvärde

Avskrivningsgraden för en Lexus UX 250H från 2020 beräknas till 46 procent efter 5 år. Detta värde förväntas minska ungefär 16 974 dollar från det senaste priset på cirka 36 900 dollar till 19 926 dollar på fem år.

  Chrysler 300 SRT Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaden för underhåll och reparationer för Lexus-bilar är cirka 551 dollar per år, även om kostnaderna ökar med stigande ålder. Du kan hålla dina Lexus-underhållskostnader nere med flera tillgängliga planer. För att undvika kostsamma reparationer kan det vara en bra idé att förlänga din garanti.

FAQ

Är UX en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lexus UX är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lexus UX?

UX är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Medelstora bilar

Vad är hästkrafterna i en Lexus UX och har den en turbo?

Lexus UX har 169 hästkrafter och ett vridmoment på 151 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Lexus UX har 18 X 7 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Är UX en bra bil?

Lexus UX 2022 är en subkompakt lyxig SUV. UX har en lyxig interiör, med bekväma framsäten och många standardiserade säkerhetsfunktioner. Den är smidig och stabil i svängar, lätt att parkera och åker smidigt över gupp och gropar på vägen.

Är Lexus UX eldriven?

Den helt elektriska Lexus UX 300e har utformats för att entusiasmera dig från det ögonblick du trycker på ”power”, medan en mjuk och snabb acceleration tar dig med på en sömlös resa. Den ljudisolerade, minutiöst utformade kupén är hjärtat av en upplevelse där elektricitet driver allt, från luftkonditionering till bromsar.

  Lexus GX Tillförlitlighet

Vad betyder UX i Lexus?

Urban Crossover

Är UX 250h en bra bil?

Lexus UX 250h har ett gott rykte. Till och med jämfört med klasserna av lyxiga hybrid- och elektriska SUV:er uppnår den en bra bränsleekonomi. Den har också en rymlig kupé och bekväma säten.

Vilka bilar är jämförbara med Lexus UX?

Även om UX konkurrerar med Mercedes GLA och BMW X1, Audi Q3 eller Volvo XC40 är UX utan tvekan dess närmaste rival. Den har en coupéliknande profil, sportiga köregenskaper och är lika kraftfull som BMW X2.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts