Infiniti EX37 Tillförlitlighet

Nissan är känt över hela världen för sina elbilar och pålitliga bilar som säljer bäst. Infiniti är Nissans lyxbilsdivision som tillverkar lyxiga SUV:er, sedans och sportbilar. Infiniti EX 37 är också en kompakt lyxig crossover-SUV av detta märke. Efter 2013 är EX 37 nu vanligtvis känd som Infiniti QX 50.

Översikt:

Den 5-dörrars SUV:n började tillverkas redan 2007 med en 3,5-liters VQ35HR V6-motor, som ger 320 hästkrafter för att accelerera EX 37. Körningen är mycket bekväm, med en lyxig design, hållbar materialkvalitet och en kraftfull motor. Infiniti EX 37 har en 7-växlad automatisk växellåda med bakhjulsdrift, som har en 0-60mph-tid på 5,8 sekunder. Infiniti EX var den första produktionsbilen som erbjöd systemet Around View Monitor.

Tillförlitlighet

När det gäller funktioner som gjorde EX 37 tillförlitlig hade Infiniti en lista att erbjuda. De utrustade EX 37 med flera assistanser och flera funktioner för att göra den till en av de pålitliga bilarna på marknaden. Enligt J.D. Power har Infiniti EX 37 ett betyg på 3,0 av 5,0 vilket kan anses vara lite lågt eftersom de flesta kompakta SUV:er på marknaden har ett betyg på 3,5 eller bättre.

Säkerhet

De utrustade EX 37Den mellanstora kompakta SUV:n är också ett bra alternativ att välja när det gäller säkerhetsfunktioner. Den har upptäckt av döda vinkeln, varning för avvikelse från körfältet, förebyggande av avvikelse från körfältet och många fler alternativ med assisterade funktioner. Enligt IIHS har EX 37 en bra helhetsbedömning av sitt säkerhetstest, vilket kan betraktas som bra.

  Infiniti M35/ M37/ M56 Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

Det finns flera faktorer som modellår, körsträcka, skick och område som påverkar återförsäljningsvärdet på ett fordon. Nissan är dock ett pålitligt märke att lita på när det gäller återförsäljningsvärdet, eftersom den prognostiserade värdeminskningen under 5 år för Infiniti EX 37 är 17 %.

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaden för ett pålitligt fordon bör inte vara för dyr eftersom det direkt påverkar valet. De uppskattade den årliga underhålls- och reparationskostnaden för en Infiniti EX 37 till cirka 495$. Frågorna är ganska vanliga med ingenting annat.

FAQ

Är Infiniti EX37 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Infiniti EX37 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Infiniti EX37?

Infiniti EX37 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Station Wagon

Vad är hästkrafterna i en Infiniti EX37 och har den en turbo?

Infiniti EX37 har 325 hästkrafter och ett vridmoment på 267 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3,7 liter/ Bränslesystemet är: Det finns en elektronisk bränsleinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Infiniti EX37?

55,7 kubikfot ( 1 577 m3 )

Hur stor markfrigång har Infiniti EX37?

5,7 tum ( 14,48 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Infiniti EX37 har 18 x 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 x 7,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts