Chevrolet Volt Tillförlitlighet

Chevy-bilar är säkert inte de mest lyxiga och förstklassiga bilarna i världen, men de är extremt pålitliga och hållbara att äga. Volt är en plug-in hybrid som till och med var en av de mest sålda bilarna i USA. Bilen lades ned 2019, men den är fortfarande ett bra alternativ på marknaden.

Översikt

Chevy har tillverkat den här bilen sedan 2011, och den lades ned 2019 med sin andra generation. Den 2:a generationen Volt hade ett större batteri på 18,4 kWh litiumjon som har en beräknad räckvidd på 53 helt elektriska mil. på grund av sitt hybridsystem ger bilen extremt hygglig bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är alltid ett viktigt problem när man köper en bil för daglig körning som Chevys. Chevy är känd för sina pålitliga bilar med låga ägandekostnader. Volt var inte den mest tillförlitliga bilen, men den har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 77 av 100. Det finns färre större fel på bilen, vilket bidrar till dess tillförlitlighet.

Säkerhet

Tillförlitligheten beror också på bilens säkerhetsmätningar och funktioner. Volt har ett 5-stjärnigt säkerhetsbetyg av alla organisationer som mäter säkerheten. Bilen presterade extremt bra i sina krocktester. Dessutom bidrar säkerhetsfunktioner som krockkuddar, övervakning av döda vinklar och kollisionsvarning ytterligare till bilens säkerhet.

Avskrivningsgrad

Voltens produktion har upphört av Chevy, men den finns fortfarande kvar på den gamla bilmarknaden. 2019 års modell skulle kosta omkring 16 000 dollar, beroende på bilens skick. Denna skulle vidare avskriva cirka 13 % efter 5 år, vilket inte är dåligt för en nedlagd bil.

  Chevrolet Silverado HD Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är en av de viktigaste sakerna när man äger en bil. Chevys är kända för sina bilar som kräver lite underhåll, och detsamma gäller för Volt. Den behöver cirka 550 dollar per år för allt underhåll och otidsenliga reparationer.

FAQ

Är Chevrolet Volt en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chevrolet Volt är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chevrolet Volt?

Chevrolet Volt är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Hur många hästkrafter har Chevrolet Volt och har den en turbo?

Chevrolet Volt har 149 hästkrafter och ett vridmoment på 294 lb-ft. Motorn är en gas/elektrisk I4 med en cylindervolym på 1,5 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Chevrolet Volt?

10,6 kubikfot ( 0,3 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Volt har 17 x 7 tums aluminiumhjul fram och 17 x 7 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil håller en Chevrolet Volt?

En Chevrolet Volt håller mellan 200 000 och 300 000 mil. Om du tar hand om den bör hybriddriftslinan inte gå sönder. Bilen kan hålla i ungefär 13 till 20 år till om du kör 15 000 mil per år.

Varför har Chevy Volt lagts ned?

Anledningen till att den lades ned är att Volt hade både en elektrisk och en förbränningsmotor som drivlina, vilket gjorde det svårt för Volt att uppnå samma lönsamhet som en renodlad elbil.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts