Chevrolet Equinox tillförlitlighet

Chevrolet är ett av de bästa valen av budgetbilar på grund av sin goda tillförlitlighet och sina låga priser. Equinox är en kompakt crossover-SUV, mycket lik Chevrolet Blazer. Equinox har många attraktiva funktioner, och denna kommer också med ett AWD-system.

Översikt

Equinox är gjord för extra utrymme för bagage och passagerare, och den kan också användas för terrängkörning på låg nivå på grund av det AWD-system som finns i bilen. Det finns fyra trimnivåer av bilen med en 1,5 L turboladdad motor. Den har också många funktioner som ett bra infotainmentsystem med bra anslutningsmöjligheter och många andra säkerhetsfunktioner.

Tillförlitlighet

Chevys är kända för att hålla i många år och deras körkvalitet är också ganska trevlig. Equinox är också en pålitlig SUV med många bra funktioner. När det gäller tillförlitlighetsbetyg fick Equinox 85 av 100 i sitt förutspådda tillförlitlighetsbetyg av J.D Power, vilket är ett bra betyg. Bilen har inte heller några större problem att oroa sig för.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort bekymmer för köparna, och Chevrolet är känt för sina goda säkerhetsmätningar. SUV:er är kända för att vara säkrare än sedans, men de har ett problem med vältningar. Equinox har fått 5 stjärnor av NHTSA för sin krocksäkerhet och andra säkerhetsfunktioner. Den har alla nödvändiga förarassistansfunktioner och andra krocksäkerhetsfunktioner.

Avskrivningsgrad

Chevys förlorar inte mycket av sitt värde jämfört med andra lyxmärken på grund av dess höga efterfrågan. Equinox presterar tillfredsställande i jämförelse med andra SUV:er i denna kategori. Den förlorar cirka 30 % av sitt värde bara efter ett år och 50 % av värdet efter fem år.

  Chevrolet SS Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Lågt underhåll är ett av Chevys största pluspoäng. Dessa bilar är inte de mest komplicerade att reparera själva, och vilken lokal verkstad som helst kan hjälpa dig billigt. Med en garanti behöver du dock inte oroa dig för många saker. När garantin löper ut skulle bilen kosta dig drygt 600 dollar.

FAQ

Är Chevrolet Equinox en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Chevrolet Equinox är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chevrolet Equinox?

Chevrolet Equinox är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificering för denna bil är: 4WD Sport Utility Vehicle

Hur många hästkrafter har Chevrolet Equinox och har den en turbo?

Chevrolet Equinox har 170 hästkrafter och ett vridmoment på 203 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas I4 med en cylindervolym på 1,5 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Chevrolet Equinox?

7,9 tum ( 20,07 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Equinox har 17 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 17 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

Har Chevrolet Equinox många problem?

Equinox var mycket populär men den hade också en del tillförlitlighetsproblem. Enligt NHTSA fanns det i genomsnitt mer än 550 klagomål per modellår.

Håller Chevy Equinox länge?

Det korta svaret på frågan om hur länge Chevrolet Equinox håller är: Chevrolet Equinox-modeller rapporteras hålla mellan 150 000 och 200 000 mil med regelbunden service. En Chevrolet Equinox kan hålla mellan 10 och 13 år baserat på den genomsnittliga årliga körsträckan (15 000 mil).

  Chevrolet Malibu Tillförlitlighet

Vad är dåligt med Chevy Equinox?

Särskilda Equinox-modeller från 2010 till 2017 är toppmodeller för dem som vill undvika hög bensinförbrukning, brist på moderna funktioner och dåliga säkerhetsfunktioner. Särskilt modeller med en 2,4L-motor är mindre bränslesnåla än sina konkurrenter och har en högre utbyteskostnad.

Är Chevy Equinox en dålig bil?

Första generationens Chevrolet Equinox är en dålig SUV. Interiören är gjord av dåliga material och har ett rymligt baksäte. Den 3,5-liters V6:an med gammal teknik och 185 hästkrafter är ett dåligt val när det gäller bränsleekonomi och saknar förfining.

Vilken är bättre Honda CR V eller Chevy Equinox?

Fördelarna med CR-V är bland annat mer huvud- och benutrymme framtill samt högre återförsäljningsvärde. Priserna på de högre utrustningsnivåerna är lägre. Fördelar med Equinox – något högre bränsleekonomi, högre dragkraft med en turbo som tillval, undergolv som tillval för extra förvaring, förarassistansfunktioner i alla trims.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts