Bentley Azure Tillförlitlighet

Azure är en grand tourer med två dörrar. Den här Bentley-bilen lanserades 1995, vilket gör att den har en egen historia. De sista enheterna av denna bil såldes 2009. Azure är en rent exklusiv bil och det finns inte så många Azures i världen. Även att ha råd med denna bil är inte för alla.

Översikt

Bilen lades ned 2009, men motorn är fortfarande en av de mest kraftfulla. Den har en 6,75 l gammal Bentley V8-motor av gammal modell Bentley. Denna ger 450 hästkrafter och hävdar 0 till 60 mph på 5,6 sekunder. Den här bilen handlar dock inte bara om motorn utan även om interiören. Interiören har fortfarande den där lyxiga vintagekänslan.

Tillförlitlighet

Bentley är ett dyrt bilmärke och alla har inte råd med detta. Bilarna är extremt dyra att köpa och man skulle kunna tro att nu skulle det kosta så mycket. Detta är dock fel och att underhålla dessa bilar är ännu dyrare. Bortsett från det är bilen nu ett decennium gammal och du skulle möta vissa problem som motorfel, fel på fjädringssystemet men förhoppningsvis vid hög körsträcka.

Underhåll och reparation

Om du planerar att köpa den här bilen ska du försöka köpa en bil med låg körsträcka. Annars skulle du behöva byta ut vissa delar och det skulle kosta dig en förmögenhet. Men med rätt underhåll skulle bilen inte visa några större reparationer. Om du vet hur man arbetar med bilar skulle det säkert spara mycket pengar.

  Audi RS7 Tillförlitlighet

Bentley Azure – en exklusiv bil

Tillförlitligheten är ett problem på denna exklusiva pärla av en bil, men om du har råd med denna bil ska du vara beredd att betala för mer. Delarnas kvalitet är bra så det skulle inte störa dig. I övrigt är Azure en absolut blickfångare och en premiumbil att köra.

FAQ

Är Bentley Azure en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Bentley Azure är en bil med bakhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Bentley Azure?

Bentley Azure är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Bentley Azure och har den en turbo?

Bentley Azure har 450 hästkrafter och ett vridmoment på 645 lb-ft. Motorn är en Gas V8 med en cylindervolym på 6,8 liter/ Bränslesystemet är: SFI.

Vilken typ av hjul har den?

Bentley Azure har 20 x -TBD- tum aluminiumhjul fram och 20 x -TBD- tum aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts