Är Fiat 500L Living en bra bil?

Fiat 500L Living

Fiat 500L Living är den mest kompakta 7-sitsiga bilen på marknaden. Dessutom är den här bilen billig att underhålla, bekväm, rymlig och praktisk. Men är Fiat 500L Living en bra bil?

Ja, Fiat 500L Living är en perfekt bil för personer som letar efter en kompakt kombi. Den är dessutom lätt att underhålla, rymlig, bekväm, bekväm, praktisk och prisvärd. Men om du letar efter en mer avancerad, säker, rolig att köra, lyxig och högpresterande kombibil ska du leta någon annanstans.

Fiat 500L:s historia Living

Fiat 500 Living liknar Fiat 500L. Men till skillnad från Fiat 500L debuterade Fiat 500L Living 2013 efter att Fiat beslutat att skapa en 500L-modell med två extra säten. Inledningsvis fanns 500L endast tillgänglig i en 2-radig, 5-sitsig konfiguration, men den utökades till en 3-radig, 7-sitsig konfiguration.

Observera att Fiat 500L Living endast tillverkades för den europeiska marknaden, till skillnad från Fiat 500L som såldes både i Nordamerika och Europa. Dessutom är Fiat 500L Living, till skillnad från Fiat 500L som är en Mini MPV, en kompakt kombi.

Funktioner hos Fiat 500L Living

Utseende

Fiat 500L Living är en av de minst tilltalande bilarna i sin klass. Även om den är något mer tilltalande än Fiat 500L är skillnaden mycket minimal. Några av de exceptionella egenskaper som Fiat 500L Living erbjuder är bland annat 16-tums lättmetallfälgar, dimljus och en ParkView-kamera bakåt med Loft-paketet.

Interiören är rymlig och rymmer lätt upp till fem personer. De material som används är dock av låg kvalitet. Men den har också flera underbara funktioner som tvåzons klimatkontroll, regnsensor och instrumentbräda i sämskläder eco leather.

  Vanliga problem med Fiat 124 Spider

Fiat 500L Living har en hjulbas på 102,8 tum, en längd på 171,3 tum, en bredd på 68,1 tum och en höjd på 65,7 tum.

Prestanda

Fiat 500L Living kommer med två varianter, bland annat varianterna Pop Star och Lounge. Dessutom har den flera motoralternativ, bland annat den 1,4-liters Fire-motorn som ger upp till 95 hk, TwinAir-turbomotorn som ger maximalt 105 hk och en Fiat-dieselmotor som ger upp till 105 hk.

Den här bilen presterar också avsevärt bra eftersom det tar 10,1 sekunder att accelerera från 0 till 60 mph och den har en topphastighet på 119 mph.

Komfort och lastutrymme

Om du har en stor familj är Fiat 500L Living den perfekta bilen för dig. Trots att Fiat 500L Living erbjuder en tredje rad är den fortfarande kompakt och manövrerar lätt runt i staden. Den är också bekväm med gott om utrymme i kupén, men personer som är 1,80 meter eller längre kommer inte att vara särskilt bekväma. Dessutom är den tredje sätesraden endast lämpad för barn och inte för vuxna.

När det gäller lastutrymme har 500L Living totalt 22,5 kubikfot utrymme. Trots detta kan detta ökas till över 60 kubikfot utrymme genom att fälla baksätena.

Säkerhet

Precis som Fiat 500L har Fiat 500L Living inte särskilt många säkerhetsfunktioner. Saker som automatiserad nödbromsning, adaptiv farthållare och övervakning av döda vinklar erbjuds inte. Så om säkerhet är en prioritet för dig är detta inte den bästa bilen för dina behov.

  Vanliga problem med Fiat Mobi

Bränsleeffektivitet

Även om Fiat 500L Living är bränsleeffektiv är den inte lika effektiv som de flesta av sina konkurrenter. Den har ett betyg på 41,3 mpg i staden, 54,7 mpg på motorvägen och ett kombinerat 49 mpg US.

Pris

Även om Fiat 500L Living är ganska prisvärd är den inte den billigaste bilen i sin klass. Den är faktiskt dyrare än Fiat 500L Living.

VANLIGA FRÅGOR

#### Är det värt att köpa Fiat 500L Living?
Ja, Fiat 500L Living är värd att köpa om du letar efter en kompakt kombi med enastående bränsleeffektivitet, stor komfort, rymlighet och praktiska egenskaper. Å andra sidan är det inte en idealisk bil om du letar efter tillförlitlighet, prestanda, lyx och en högkvalitativ körning.

Vilka är de vanligaste problemen med Fiat 500L Living?

Om du vill investera i en begagnad Fiat 500L Living av hög kvalitet är det viktigt att känna till några av de vanligaste problemen som du kommer att möta på vägen. Några av de vanligaste problemen är motorproblem, styrningsproblem, oljelampor, igensatta partikelfilter, felaktiga elrutor och ett multifunktionellt infotainmentsystem.

Hur snabb är Fiat 500L Living?

Fiat 500L Living eller kombi har en topphastighet på 119 mph. Dessutom kan den accelerera från 0 till 60 mph på bara 10,1 sekunder. Detta är ganska snabbt jämfört med de flesta av dess konkurrenter, men det är inte den bästa hastigheten. Dessutom presterar den här bilen dåligt när det gäller hantering.

  Är Fiat Mobi en bra bil?

Vad är den höga körsträckan för Fiat 500L Living?

Om du vill köpa en begagnad Fiat 500L Living-modell av hög kvalitet är det viktigt att överväga en modell med mindre än 150 000 mil. Detta beror på att Fiat 500L Living-modeller med mer än 150k miles sannolikt registrerar allvarligare problem. Men om du får en väl underhållen bil, desto bättre.

Vad är skillnaden mellan Fiat 500L och 500L Living?

Fiat 500L är en femsitsig, fyrdörrars crossover, medan Fiat 500L living är en sjusitsig, vilket innebär att den har två extra säten. Dessutom är 500L Living större på 8 tum. Dessutom har dessa två bilar en liknande design, med den största skillnaden är mer plåt och glas bakom dörrarna för Fiat 500L Living.

Dessutom är Fiat 500L Living något dyrare än 500L eftersom den är mycket större med fler sittplatser.

Slutbetänkanden

Fiat 500L Living är en av de bästa kompakta kombibilarna på marknaden. Den är bekväm, prisvärd, rymlig, effektiv och praktisk. Ändå har den också några problem att ta itu med, bland annat när det gäller motor, bromsning och styrning. Dessutom saknar bilen ett tilltalande utseende och de material som används är av låg kvalitet.

Generellt sett är Fiat 500L Living fortfarande en underbar bil för stora familjer eftersom den rymmer upp till 7 passagerare. Den är också lätt att underhålla och har inte många problem.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts