Vilken SUV har störst bagageutrymme?

SUV:er är något av ett standardbilsegment nuförtiden eftersom de erbjuder en kraftig stil, en upphöjd körställning, överlägset utrymme och en överlägsen säkerhetsklassificering. Som sådan finns det en hel del skillnader mellan alla SUV:er som för närvarande finns till salu, och här kommer vi att lista de mest rymliga när det gäller bagageutrymme.

Om du vill ha en kompakt SUV, men ändå inte vill kompromissa med bagageutrymmet, ska du se till att kolla in Hyundai Tucson Hybrid eftersom denna kompakta SUV erbjuder 21,7 kubikfot bagageutrymme. Honda CR-V placerar sig på andra plats med 21,5 kubikfot bagageutrymme.

Om du föredrar mellanstora SUV:er ska du se till att kolla in Volkswagen Atlas med ett bagageutrymme på 29,9 kubikmeter eller Hyundai Palaside med ett bagageutrymme på 26,2 kubikmeter. Om du vill ha en strikt 2-sitsig mellanstor SUV är den med störst bagageutrymme Hyundai Santa Fe med 25,3 kubikfot bagageutrymme.

Även om vissa mellanstora SUV:er inte alls är så mellanstora kan du fortfarande gå ut och välja en fullstor SUV. Om så verkligen är fallet ska du se till att kolla in Chevy Suburban eftersom denna familjebreferens-SUV erbjuder 41,8 kubikfot bagageutrymme eller 23 kubikfot med alla tre sätesraderna på plats.

Hyundai Tucson Hybrid – 21,7 kubikfot bagageutrymme

Hyundais nya SUV-utbud har fått en välförtjänt designuppgradering och nu är det lätt att säga att alla nya Hyundai SUV:er ser imponerande ut. Nya Hyundai Tucson Hybrid är inte annorlunda, och om du kombinerar det med en lika snygg interiör är det verkligen svårt att gå emot Tucson Hybrid.

  Vilken hybridbil har flest hästkrafter

Med 21,7 kubikfot bagageutrymme erbjuder Tucson Hybrid det största bagageutrymmet av alla kompakta SUV:er som finns till salu. Dessutom är det också ett ekonomiskt fordon med överlägsna MPG-resultat också, men bara om du utnyttjar hybriddriftslinan fullt ut.

Honda CR-V – 21,5 kubikfot bagageutrymme

Honda CR-V har länge varit riktmärket för familjens kompakta SUV och det verkar som om den senaste iterationen av CR-V följer samma bana. CR-V har ett rejält bagageutrymme på 21,5 kubikfot, vilket är långt över genomsnittet för alla kompakta SUV:ar där ute.

Förutom utrymmet är CR-V också relativt prisvärd och extremt pålitlig. Det är inte konstigt att vissa många familjer använder CR-V som sin dagliga förare.

Volkswagen Atlas – 29,9 kubikfot bagageutrymme

Volkswagen Atlas i mellanstorlek är en smart SUV som bekvämt kan passa in i vilken executive bilparkering som helst, samtidigt som den är relativt prisvärd jämfört med något som verkligen är på executive-nivå. Med detta sagt är Atlas med nästan 30 kubikfot bagageutrymme tillräckligt stor för nästan alla situationer.

Atlas erbjuds också med några imponerande motorer, och V6:an erbjuder den bästa blandningen av prestanda och effektivitet. Det nya infotainmentsystemet är responsivt och intuitivt att använda och 4Motion AWD-systemet är ganska listigt i hala förhållanden.

Hyundai Palaside – 26,2 kubikfot bagageutrymme

Hyundai Palisade är också en ganska stor mellanstor SUV som till och med kan ha plats för upp till sju passagerare i nödfall. Om du ständigt behöver alla tre raderna är det dock bättre att välja Chevy Suburban. Med det sagt, om du bara ibland planerar att använda alla tre sätesraderna och vill ha ett hyfsat bagageutrymme är Palisade den rätta.

  Är hybridbilar bra för bergskörning?

Med ett generöst bagageutrymme på 26,2 kubikfot ligger Palisade verkligen över genomsnittet för sin klass, och om du kombinerar det med rejäla motoralternativ över hela linjen är Palisade verkligen ett värt att överväga.

Chevy Suburban – 41,8 kubikfot bagageutrymme

Eftersom trenden med futuristiskt utseende SUV:er fortsätter att öka, lyckas Chevy Suburban hitta en perfekt balans mellan en klassisk fullstor SUV med boxliknande utseende och ett ganska futuristiskt formspråk. 41,8 kubikfot bagageutrymme med fem sittplatser är dock helt gigantiskt för en bil med endast fyra hjul.

För att vara 100 procent ärlig är till och med de 23 kubikfot bagageutrymme med alla tredje sätesraderna enormt, vilket innebär att Chevy Suburban är den obestridda mästaren i SUV med bagageutrymme. Vi började den här artikeln med att säga att en Honda CR-V med sina 21,5 kubikfot fortfarande ligger över genomsnittet, och sedan kommer Suburban.

FAQ-avsnittet

Erbjuder SUV:er mest bagageutrymme av alla konsumentbilar?

Även om SUV:er är extremt rymliga baktill är de inte den mest rymliga typen av konsumentbil som finns. Den äran går till den goda gamla minibussen, och den mest rymliga minibussen som för närvarande säljs är Toyota Sienna med ett bagageutrymme på 44,6 kubikfot.

Honda Odyssey är ett riktmärke för familje-minibussar, men den saknar dock Sienna när det gäller bagageutrymme med 44,6 kubikfot. Chrysler Pacifica tar tredjeplatsen med 41,6 kubikfot bagageutrymme.

Varför älskar folk SUV:er så mycket?

SUV:er har kommit långt sedan 90-talet, och nu verkar det som om de är den bästa allroundbilen för både familjer och privatpersoner. Tack vare en upphöjd körställning, högre säkerhetsstandarder, mer bagageutrymme och en terrängbakgrund har SUV:n överträffat sedanen som det mest populära bilsegmentet på marknaden.

  Vilken är den bästa Mercedes SUV att köpa?

En annan anledning till att folk älskar SUV:er så mycket är designen eftersom en SUV kan se både robust och sofistikerad ut, vilket är ganska ovanligt i sedan-segmentet. Slutligen är det trendigt nuförtiden att äga en SUV, och vi vet alla hur kraftfulla trender kan vara.

Vilken elektrisk SUV har störst bagageutrymme?

Tesla Model X har det största bagageutrymmet av alla elbilar i allmänhet och är en av de mest rymliga bilarna man kan köpa för pengar i dag. Lastkapaciteten i Model X är beräknad till 91 kubikfot vilket är ganska enormt.

Förutom att Model X är rikligt rymlig är den också en bra allround elektrisk SUV även om designen på Model X är lite klumpig och oortodox.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts