Vilken Mercedes SUV är en 7-sitsig SUV?

Vilken Mercedes SUV är en 7-sitsig SUV?

Om du är på jakt efter en familjebil har Mercedes-Benz många alternativ för dig. Men om du letar efter en riktig familjebil som är utrustad med 7-sitsiga platser finns det bara några få alternativ från Mercedes.
Mercedes-Benz GLS-Klass och E-Klass vagn är 7-sitsiga. Till skillnad från vissa modeller som är 5-sitsiga men med möjlighet till 7-sitsig, har de här två modellerna 7-sitsiga säten som standard. Mercedes-Benz GLB- och GLE-klass är 5-sitsiga, men med möjlighet till 7-sitsiga platser i sina senaste modeller.
Både Mercedes-Benz GLS-klass och E-klassvagn är rymliga och rymliga. Egentligen erbjuder dessa två modeller en av de största lastvolymerna. Som ett resultat av detta är de enastående för familjepicknickar, långväga resor och mycket mer. Även om de erbjuder mycket utrymme är dessa fordon fortfarande bekväma och lyxiga.

Mercedes-Benz GLS-klass

Mercedes-Benz GLS-Klass är den största och lyxigaste Mercedes-Benz SUV:n på marknaden. Dessutom erbjuder den här SUV:n bekväma sittplatser för sju vuxna med standard elektriska säten och ett utmärkt sittutrymme. Den har också tredje raden av säten som kan fällas ner för att öka lastvolymen.
Köpare med olika smak och behov har möjlighet att välja mellan en turboladdad 3,0-liters inline-sexmotor och en twin-turbo 4,0-liters V8-motor. Observera att båda dessa motorer är utrustade med EQ Boost och erbjuder exceptionella prestanda. Det här fordonet förbrukar dock också en hel del bränsle, vilket kommer att vara tufft för din plånbok.
När det gäller komfort och lyx är det bara Mercedes-Benz G-klass som konkurrerar med den senaste GLS-Klass-modellen. GLS har en vackert utformad interiör som enkelt rymmer sju personer. Några av de anmärkningsvärda inredningsdetaljerna är uppvärmda och ventilerade säten, en helt digital widescreencockpit och mycket bekväma säten.
Exteriören är också imponerande med LED-strålkastare med flera strålkastare, en klassisk tvåbladig grill, LED-backljus, ett panoramasoltak och mycket mer. Med dessa lyxiga och sofistikerade funktioner följer ett högt pris. Mercedes-Benz GLS-klass kostar mellan 75 000 och 102 000 dollar.

  Håller Mercedes sitt värde?

Mercedes-Benz E-Klass vagn

Om du letar efter en Mercedes-Benz icke-SUV-bil med plats för sju personer är Mercedes-Benz E-Klass vagn det bästa valet. Den här bilen säljs för cirka 66 100 dollar och är dyr, men värd varje spenderad dollar. Dessutom är den mycket rymlig.
Mercedes-Benz har fortsatt att producera denna vagn trots att andra lyxmärken har slutat producera vagnar. E-klassen sticker fortfarande ut och är tilltalande för ögat. Tack vare sin vackra exteriördesign med en majestätisk front som bär den klassiska tvåbladiga grillen, fullständiga LED-lampor och kromade avgasrör.
Interiören är ännu lyxigare med förstklassiga funktioner som lädersäten, uppvärmda framsäten, fjärrstyrd nyckellös port, smartphone-integration, inredningsdetaljer, läderratt och mycket mer. Den är också rymlig med benutrymme fram på 41,7 tum och benutrymme på andra raden på 36,1 tum.
När det gäller lastutrymme har E-Klass ett lastutrymme på 64 kubikmeter bakom framsätena. Förutom den utmärkta komforten och utrymmet presterar den här bilen också på en hög nivå eftersom den är utrustad med en 3,0-liters V6-gasmotor med dubbelturbo och en 9-växlad automatlåda.

Mercedes-Benz GLB-klass

Om Mercedes-Benz GLS-Klass ligger över din budget kan du välja Mercedes-Benz GLB-Klass. Till skillnad från Mercedes-Benz GLS-Klass och E-Klass-vagnen som har en sittplatskapacitet på sju personer har den här modellen bara ett 7-sitsigt alternativ. GLB-klassens SUV kostar cirka 40 000 dollar.
Till skillnad från den större Mercedes GLS-Klass har GLB-klassen ett alternativ med 7-sitsiga platser, men det är ganska trångt. Förvänta dig inte att uppleva samma komfortnivå om du sitter på tredje raden i den här bilen. De två sista platserna är idealiska för barn, men inte för vuxna.
Sammantaget är den här SUV:n fortfarande bekväm och har de flesta funktioner som du kan önska dig i en Mercedes SUV. Den presterar också på en hög nivå eftersom den levereras med en 2,0-liters 4-cylindrig motor som producerar upp till 221 hk. Dessutom har den 8-växlad automatisk växellåda och ett val mellan AWD eller framhjulsdrift.

  Vad är skillnaden mellan en Mercedes E300 och en E350?

Mercedes-Benz GLE-klass

Sist men inte minst är Mercedes-Benz GLE-klass. Även om den här SUV:n är något större än GLB-klassen har den fortfarande inte en bekväm tredje rad som GLS-klassen. Den är vanligtvis femsitsig men har ett sjusitsigt alternativ. Den är något dyrare än GLB-klassen eftersom den går för cirka 58 000 dollar.
Mercedes-Benz GLE-klass är en kraftfull och bekväm SUV som passar utmärkt för en familj. Den kan skryta med en kraftfull 2,0-liters inline-4 turbomotor som levererar upp till 255 hästkrafter vid 5800 varv per minut. Dessutom har den en enastående acceleration från 0 till 60 mph på 7,1 sekunder, vilket gör den rolig att köra.

Vanliga frågor om stora Mercedes-bilar

Vilka Mercedes-Benz-modeller har en tredje rad?

Om du har en stor familj och vill ha en Mercedes-Benz-modell med stor sittplatskapacitet kan du överväga att skaffa en modell med en tredje rad. Bland Mercedes-Benz-modellerna med tredje sätesrad finns GLS-Klass, GLE-Klass, GLB-Klass och E-Klass vagn. Förutom att de har en tredje rad erbjuder dessa modeller mer lastutrymme när den tredje raden är uppfälld.

Vad är den största skillnaden mellan Mercedes GLS 450 och GLS 550?

Mercedes GLS 450 har en turboladdad V6-motor som levererar 362 hk och 369 lb-pft vridmoment. GLS 550 är ännu kraftfullare eftersom den har en turboladdad V8-motor som levererar upp till 449 hk och 516 lb-ft. i vridmoment.

Är Mercedes E-Klass vagn dyr?

Ja, det är den. Mercedes-Benz E-Klass vagn är en av de dyraste vagnarna på marknaden. Ändå är den här bilen en av de bästa familjebilarna du kan köpa. Den har en sittplatskapacitet på sju personer och ett stort bagageutrymme och lastutrymme.

  Vilken är bäst - Infiniti eller Mercedes?

Är Mercedes dyr att underhålla?

Mercedes-Benz-bilar är inte bara dyra att köpa utan även att underhålla. Detta beror på att Mercedesbilar kräver specialiserade återförsäljare för att göra reparationer. Dessutom är Mercedes reservdelar mycket dyra jämfört med andra lyxbilar som BMW och Audi.

Fyra bra alternativ

Om du letar efter en Mercedes-Benz-modell med 7 sittplatser är Mercedes-Benz GLS-klass och E-klass-vagn det bästa alternativet. Du kan dock även modifiera SUV:erna GLE-klass och GLB-klass så att de får en 7-sitsig plats. GLS-Klass och E-Klass vagn är två undantagsfordon med massor av komfort och lyxiga funktioner.
Som väntat är dessa fordon något dyrare än sina konkurrenter i samma kategori. GLS-klassen är en av de dyraste SUV:erna på marknaden, medan E-Klass-vagnen också är dyr. Även om de är dyra får du rymliga, säkra och mycket avancerade fordon som passar bra för familjen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts