Vilken Mercedes har störst bagageutrymme?

Vilken Mercedes har störst bagageutrymme?

Om du letar efter en lyxig, bekväm och högpresterande bil med tillräckligt med lastutrymme är en Mercedes SUV ett utmärkt alternativ. Men vilken Mercedes har det största bagageutrymmet?
Mercedes-Benz G-klass har det största bagageutrymmet. Med en bagageutrymme på 38,1 kubikfot är denna lyxiga SUV från Mercedes den perfekta terrängbilen. Du kan utan problem ta med dig alla önskade tillhörigheter och redskap för en utflykt eller ett äventyr. Om du fäller ner sätena har den ett ännu större lastutrymme, på 68,6 kubikfot.
Om du talar om det totala lastutrymmet när bilarnas säten är nedfällda erbjuder Mercedes-Benz GLS-klass den största lastvolymen. Detta tack vare sitt utrymme på 84,7 kubikfot när sätena är nedfällda. Däremot har den bara 17,4 kubikfot med sätena uppfällda, vilket är mindre än hälften av G-klassens.

Mercedes SUV med störst lastutrymme

Mercedes-Benz G-klass

Om du letar efter en Mercedes SUV med störst lastutrymme när sätena inte är nedfällda är G-klass fordonet du ska välja. Denna lyxiga och populära SUV har 38,1 kubikfot lastutrymme, vilket är exceptionellt med tanke på det breda utbudet av funktioner som den har.
Total lastvolym
Mercedes-Benz G-klass, eller G-Wagon, har också ett totalt utrymme på 68,6 kubikfot när baksätena är nedfällda. Detta ger mer utrymme för ägaren att förvara alla sina föremål när de åker på en bilresa eller picknick. Det är ett perfekt terrängfordon men offrar inte komfort eller prestanda.
Design
G-Wagon är en av de mest kraftfulla SUV:erna på marknaden. Den är utmärkt utformad för att ge välbalanserad dragkraft, kraft och hantering. Dess låddesign har stått ut i årtionden och är fortfarande en av de mest vördade SUV:erna på vägen. Dess interiör utstrålar överflöd och högteknologiska funktioner.
Prestanda
När det gäller prestanda finns det få SUV:er som du kan jämföra med G-Wagon. Den här terrängbilen förmedlar styrka och uthållighet eftersom den smidigt kan kryssa fram i alla typer av terräng. Den var trots allt tänkt att vara ett militärfordon. Med ett pris på cirka 132 800 dollar är detta en drömbil för många människor.

  Är Mercedes hybrider bra?

Mercedes-Benz GLS-Class

Total lastvolym
Om du vill ha mycket lastutrymme och inte har något emot att fälla ner några av baksätena är Mercedes-Benz GLS-Klass det bästa alternativet. Bakre delen av den här bilen ger totalt 84,7 kubikfot när sätena är nedfällda. Men när sätena inte är nedfällda har du bara 17,4 kubikfot, vilket är mycket mindre än i G-Wagon.
Design
Förutom att GLS-klassen erbjuder gott om förvaringsutrymme är den en underbar SUV med en snygg design. Bilen är vackert utformad, både invändigt och utvändigt. Den har också högteknologiska funktioner och en rymlig interiör. Eftersom den är en SUV med tre rader är den en perfekt SUV för en familj.
Prestanda
Du kommer inte att bli besviken på hur kraftfull och effektiv den här SUV:n är. Den ger dig möjlighet att välja antingen en 483 hk stark V8-motor med dubbelturbo eller en 362 hk stark turboladdad motor i linje sex. Och med AWD-systemet kan du köra den här bilen i vilken terräng som helst utan några utmaningar.

Mercedes sedan med störst lastutrymme

Mercedes-Benz S-klass

Alla är inte en SUV-älskare. Om du vill ha en Mercedes sedan med det största bagageutrymmet är S-klass ditt bästa val. Dess bagageutrymme är större än för E-Klass, C-Klass och A-klass-sedanerna. Så du kommer inte att bli besviken om du vill ha mycket utrymme för att förvara dina saker.
Total lastvolym
Mercedes-Benz S-klass har en total lastvolym på 18,7 kubikfot, vilket är en av de bästa på marknaden bland sedans. Förutom den stora bagageluckan har S-klass även en rymlig interiör som gör att föraren och passagerarna känner sig bekväma.
Prestanda
Trots att S-klassen har det största bagageutrymmet bland Mercedes-sedaner utstrålar den fortfarande en slät och elegant design som är iögonfallande. Dessutom presterar den på en hög nivå eftersom den är ett av de mest avancerade fordonen på vägen.
Med ett pris på omkring 100 000 dollar är S-klassen verkligen ett bra fynd eftersom du får inget mindre än vad du betalar för. Den är lyxig, välpresterande, lätthanterlig, bekväm och har ett stort lastutrymme.

  Vilken modell är den minsta Mercedes SUV?

Fler jämförelser av bagageutrymmen

Vilken bil har störst bagageutrymme – Mercedes S-klass eller BMW 7-serie?

Båda dessa tyska fordon har mycket avancerade funktioner och exceptionell komfort och hantering. Mercedes är lyxigare och bekvämare, medan BMW har bättre hantering och prestanda. När det gäller lastutrymme har S-klass en något större lastvolym med 18,7 kubikfot, jämfört med BMW 7-seriens 18,2 kubikfot.

Vilken Mercedes-modell har större bagageutrymme – S-klass eller E-klass?

Mercedes-Benz S-klass har det största bagageutrymmet av alla Mercedes-sedaner. Den här modellen kan skryta med 18,7 kubikmeter lastutrymme, medan E-Klass har 13,1 kubikmeter lastutrymme. Observera att inte alla S-klassmodeller har 18,7 kubikfot lastutrymme, eftersom vissa har 17 och vissa modeller 16 kubikfot.

Vilken Mercedes SUV har större lastutrymme – GLS-Klass eller G-Klass?

Båda dessa SUV:er har en stor lastvolym. Men om du vill ha en SUV med större lastvolym när sätena inte är nedfällda har G-klassen mer utrymme. Om du däremot vill ha en SUV med större lastvolym när sätena är nedfällda är det GS-klassen som vinner.

Vilken Mercedes-sedan har störst bagageutrymme?

Mercedes S-klass-sedanen är den största sedanen bland Mercedes-modellerna. Den följs sedan av E-klassen, som är några centimeter kortare än S-klassen. S-klassen är 206,9 tum lång med en hjulbas på 124,6 tum. Medan E-klassen är 196,4 tum lång med en hjulbas på 115,7 tum.

Vilken Mercedesbil har den största bagageutrymmet?

När vi talar om bilar menar vi sedans, cabriolets och kupéer. Den Mercedes-bil med störst bagageutrymme är Mercedes E-Klass vagn. Den här bilen har ett maximalt lastutrymme på 35 kubikfot bakom baksätena. Och om sätena är nedfällda har den totalt 64 kubikfot.

  Vilka Mercedes-Benz-modeller är hardtop cabrioleter?

Gott om bagageutrymme

Mercedes-Benz G-klass har det största bagageutrymmet med 38,1 kubikfot. Men när sätena är nedfällda har GLS-klassen det största lastutrymmet med 84,7 kubikfot. När det gäller sedans har Mercedes S-klass det största bagageutrymmet med 18,7 kubikfot.
Om du planerar att åka på en bilresa eller picknick och har många saker att ta med dig är det avgörande att ha en bil med ett stort bagageutrymme för att bära alla dina tillhörigheter. Alla modeller som vi har nämnt ovan är utmärkta för resor med sin stora förvaringskapacitet.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts