Vilken Mercedes har en tredje rad?

Vilken Mercedes har en tredje rad?

Om du är en stor familj och vill ha en bil som rymmer alla, så har Mercedes allt vad du behöver. Mercedes-Benz har flera SUV-modeller med en tredje rad.
De Mercedes-modeller som har tredje raden är Mercedes-Benz GLB-, GLE- och GLS-klasserna. Alla dessa lyxiga SUV:er presterar på en hög nivå och är utrustade med lyxiga funktioner. Men eftersom människors behov varierar är det viktigt att ta reda på vilken modell som passar dina behov.
För att välja rätt Mercedes med tredje raden måste du jämföra deras kabinmått för att se vilken som passar dig bäst. Dessutom bör du jämföra de funktioner som finns i olika modeller för att landa i den bil med de egenskaper du önskar.

Mercedes GLB-klass

Mercedes GLB-klass är det bästa alternativet för en person som har en liten budget men ändå vill ha en 7-sitsig bil. Med ett utgångspris på cirka 38 000 dollar är detta en av de mest prisvärda Mercedes SUV:erna på marknaden. Trots att den är prisvärd har den fortfarande de exceptionella egenskaperna hos Mercedes-Benz.
Den här kompakta SUV:n erbjuder en mängd olika avancerade funktioner och har mycket lastutrymme om du vill ta dig iväg i terräng. Det som är speciellt med den här bilen är att du kan fälla ner dess tredje sätesrad för att öka ditt lastutrymme. Dessutom är även sätena på andra raden fällbara. När båda raderna är nedfällda har du massor av förvaringsutrymme.
Med en 2,0-liters turbomotor som levererar 221 hk är den här SUV:n tillräckligt kraftfull för din dagliga pendling. Du kan också välja dess AWD-alternativ så att du kan få en smidig körning i alla typer av terräng. Andra förstklassiga egenskaper är ett intuitivt infotainmentsystem, en rymlig kupé och massor av säkerhetsfunktioner.

  Vilka Mercedes är supercharged?

Mercedes-Benz GLB-klassens sittmått:

Passagerarsittplatser: Standard 5-sitsig med 7-sitsig tillgänglig
Huvudutrymme (1:a raden): 40,7 tum.
Benutrymme (1:a raden): 41,1 tum
Axelutrymme (1:a raden): 55,9 tum
Huvudutrymme (andra raden): 39,3 tum
Benutrymme (andra raden): 38,1 tum
Axelutrymme (andra raden): 54,9 tum
Huvudutrymme (3:e raden): 34,8 tum
Benutrymme (3:e raden): 29,1 tum
Axelutrymme (tredje raden): 43,8 tum
Lastvolym: 22,0-62,0 kubikfot

Mercedes GLE-klass

Mercedes GLE-klass är den perfekta SUV:n på tredje raden för personer som vill ha valuta för pengarna. Den här mellanstora SUV:n har de flesta av de funktioner som finns i den kraftfullare GLS, men till ett överkomligt pris. Den har också ett utgångspris på cirka 58 000 dollar.
Mercedes GLE-klassens huvudfokus är lyx, tillförlitlighet och bekvämlighet. Det är en av de mest välrenommerade SUV:erna på marknaden när det gäller tillförlitlighet. Dessutom har den en rymlig interiör som erbjuder komfort även för personer som sitter i sätena på tredje raden.
GLE-klassen är en kraftfull maskin med förmågan att gå från 0 till 60 på 7 sekunder, tack vare sin kraftfulla 2,0-liters 4-turbomotor. Andra viktiga funktioner är nyckellös start, justerbar ratt, elektrisk lyftlucka, nyckellös ingång, farthållare och handsfree kommunikation ombord.
Förutom att Mercedes GLE-klassens paket för tredje raden har ett 7-sitsigt alternativ, levereras det också med sexvägs eljusterbara säten på andra raden och elfällbara yttre ryggstöd för att underlätta in- och utpassage på tredje raden. Med sådana funktioner är detta en perfekt familjebil.

Mercedes GLE-klassens sittmått

Passagerarplatser: Standard 5-sitsig med 7-sitsig tillgänglig
Huvudutrymme (1:a raden): 40,5 tum
Benutrymme (1:a raden): 40,3 tum
Axelutrymme (1:a raden): 59,3 tum
Huvudutrymme (andra raden): 36,9 tum
Benutrymme (andra raden): 40,9 tum
Axelutrymme (andra raden): 58,3 tum
Lastvolym: 33,3 – 74,9 tum

  Kan Mercedes servas var som helst?

Mercedes GLS-Klass

Om du är beredd att spendera pengar för att få en av de mest kraftfulla och lyxiga SUV:erna på marknaden är Mercedes-Benz GLS-Klass det bästa alternativet. Den här stora och lyxiga SUV:n, som säljs för cirka 76 000 dollar, är en av marknadens bästa fordon på tredje raden.
Mercedes GLS-Class SUV saknar inte utrymme eller komfort, inte ens med sina säten på tredje raden. Den har också det största lastutrymmet när sätena är nedfällda. Så du kan enkelt förvara alla saker som du behöver för en weekendresa eller sportutflykt.
Du kan antingen välja basmodellen GLS 450 eller välja den kraftfulla AMG GLS 63 SUV:n. Modellerna i den här klassen är unika och erbjuder en komfort som bara kan jämföras med de bästa SUV:erna på marknaden.
Köparna har möjlighet att välja antingen en turboladdad 3,0-liters inline-sexmotor eller en twin-turbo 4,0-liters V8-motor. Observera att båda dessa motorer är utrustade med EQ Boost, så du kommer att få exceptionella prestanda. Bortsett från det kommer den med massor av avancerade och lyxiga funktioner.

Mercedes GLS-Class sittplatsmått

Passagerarsittplatser: Standard 7-sitsig med 6 tillgängliga
Huvudutrymme (1:a raden): 39,4 tum
Benutrymme (1:a raden): 40,3 tum
Axelutrymme (1:a raden): 59,3 tum
Huvudutrymme (andra raden): 40,2 tum
Benutrymme (andra raden): 41,9 tum
Axelutrymme (2:a raden): (2. VÅNINGSSÄNG):: (2. VÅNINGSSÄNG)
Benutrymme (tredje raden): 34,6 tum
Lastvolym: 17,4 – 84,7 kubikfot

Bra att veta om SUV-stolar på tredje raden

Vilken Mercedes med tredje raden har störst lastutrymme?

En av fördelarna med Mercedes med tredje rad är att du kan fälla ner sätena på tredje raden för att få ytterligare lastutrymme. Med sätena nedfällda har Mercedes GLS det största lastutrymmet med 84,7 kubikmeter utrymme. Detta är tillräckligt med utrymme för att ta med dig massor av saker när du åker på picknick eller utflykt.

  Vilken är den bästa Mercedes Benz för en kvinna?

Erbjuder Mercedes 7-sitsiga bilar?

Mercedes-Benz har flera 7-sitsiga fordon på marknaden. Några av Mercedes-modellerna med 7-sitsig kapacitet är SUV:erna Mercedes-Benz GLE, GLB och GLS. Dessutom har Mercedes också kommit med en intressant designplan med sin nya minsta SUV som till och med gör det möjligt att klämma in sju säten.

Vilken Mercedes-Benz SUV har den mest bekväma tredje sätesraden?

Sittplatser på tredje raden kan vara mycket obekväma, särskilt för vuxna. Men de flesta Mercedes-modeller med en tredje rad är mycket bekväma. Mercedes GLS-klass har de bästa sittplatserna på tredje raden. Tack vare dess rymliga interiör och större storlek. De flesta vuxna kommer att känna sig bekväma att sitta på tredje raden i GLS, medan det blir trångt i de andra modellerna.

Slutbetänkanden

Mercedes-Benz-modellerna med sittplatser på tredje raden är GLS-Klass, GLE-Klass och GLB-Klass. Om du vill ha en kompakt lyxig SUV med en tredje sätesrad är GLB det bästa alternativet. Om du vill ha valuta för pengarna ska du välja den mellanstora SUV:n GLE med tredje sätesraden, medan GLS är idealisk för dem som söker komfort och lyx.
Oavsett vilken Mercedes-modell du väljer kommer du att hitta den komfort och lyx du önskar. De är alla utrustade med förstklassiga och avancerade funktioner. De är också bekväma och utmärkta för familjer.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts