Vilken bil kan slå en Tesla?

Tesla är en av de bästa elbilarna på marknaden. Den har en utmärkt räckvidd och är en av de snabbaste elbilarna på marknaden. Men vilken bil kan slå en Tesla?

Just nu slår 2015 års Porsche 918 Spyder Tesla eftersom den kan accelerera från 0 till 60 på 2,1 sekunder. Men när 2021 års Tesla Roadster kommer ut på marknaden kommer den att vara den snabbaste bilen på marknaden med en acceleration från 0 till 60 mph på 1,9 sekunder. Den kommer alltså att vara snabbare än Porsche 918 Spyder.

När 2022 Tesla Roadster SpaceX edition kommer ut på marknaden kommer den dessutom att vara den snabbaste bilen med en acceleration från 0 till 60 mph på 1,1 sekunder. Så om du vill ha en bil som kan slå Tesla när det gäller snabbhet för tillfället är 2015 års Porsche 918 Spyder bilen för dig.

Funktioner hos 2015 års Porsche 918 Spyder

Förutom att vara snabbare än Tesla är 2015 Porsche 918 Spyder också en vacker och kraftfull bil. Den här bilen konkurrerar tätt med superbilar som Bugatti och Ferrari. Den är tvåsitsig och har två trims att välja mellan. Dessa inkluderar 918 Spyder 2dr Roadster och 918 Spyder 2dr Roadster w/Weissach package.

När det gäller prestanda är 2015 års Porsche 918 Spyder ett monster på vägen. Bilen är utrustad med en 4,6-liters V-8-motor som levererar maximalt 887 hästkrafter och 944 lb-ft vridmoment. Den levereras också med 7-växlad automatisk växellåda och ett fyrhjulsdrivet system.

Med en acceleration från 0 till 60 mph på 2,1 sekunder är detta en av bilarna med den bästa accelerationen. Den är dock inte bränsleeffektiv eftersom den har ett EPA-betyg på 20 i staden, 24 på motorvägen och ett kombinerat betyg på 22. Du kommer alltså att spendera mer på bränsle än en vanlig bil.

  Vilka är de dåliga sakerna med Tesla?

När det gäller komfort är den här bilen en tvåsitsig, så den är inte särskilt bekväm jämfört med en Tesla Model S Plaid eller 2021 Tesla Roadster. Trots detta är Porsche 918 Spyder fortfarande en bekväm bil med förstklassiga lyxiga funktioner.

Som väntat är den här bilen ganska dyr då den har ett grundpris på 847 975 dollar. Det är alltså inte en bil för alla eftersom endast ett fåtal har råd med den. På det hela taget är bilen värd sitt pris eftersom den är snabb, kraftfull, lyxig och mycket bekväm. Så man får vad man betalar för.

Funktioner i 2021 Tesla Roadster

2021 Tesla Roadster är vackert utformad och ser mer tilltalande ut än Porsche 918 Spyder. Dessutom har den mer avancerade funktioner och den kommer att vara snabbare än Porsche 918 Spyder. Den är dock billigare än Porsche 918 Spyder.

Till skillnad från den tidigare upplagan av Tesla Roadster kommer den senaste upplagan att komma med två baksäten, vilket gör den till en bil för fyra passagerare. Den ursprungliga Roadster-utgåvan hade endast två säten. Dessutom kommer den att ha större körsträcka och bättre prestanda än den tidigare upplagan.

Dessutom kommer 2021 års Tesla Roadster-utgåva att accelerera från 0 till 60 mph på 1,9 sekunder, vilket kommer att vara snabbare än Porsche 918 Spyder. Dessutom kommer den att ha en topphastighet på 250 mph, vilket kommer att vara en av de snabbaste. Den kommer också att dubbla upp som den snabbaste Tesla i världen.

  Ska jag köpa en begagnad Tesla?

Produktionen av den här bilen kan dock komma att försenas eftersom ingenting har tillkännagivits ännu. Enligt Tesla kommer baspriset för denna sportbil att ligga på cirka 200 dollar, vilket är ganska billigare än Porsche Spyder. Dessutom kommer förarna att njuta av ett standard fyrhjulsdriftssystem, vilket innebär att den kommer att vara idealisk för alla typer av vägar.

FAQ

Kan någon bil slå en Tesla Roadster?

Nej, ingen bil kan slå en Tesla Roadster. Även om Tesla Roadster kommer att produceras från mitten till slutet av 2021 är ingen bil snabbare än den här bilen. Den bil som slår Tesla just nu är dock Porsche 918 Spider från 2015.

Vilken bil är bättre än Tesla?

Tesla må vara en av de mest avancerade elbilarna på marknaden, men flera enastående bilar ger dem en rejäl känga. Några av dessa bilar är Porsche Taycan, Mercedes-Benz EQC, BMW i4, Audi e-Tron, BMW I-4 och Jaguar I-Pace.

Tesla kanske erbjuder den bästa räckvidden och tekniken, men Mercedes-Benz EQC är den mest bekväma och lyxiga. Om du dessutom vill ha den elbil som presterar bäst är BMW i4 ditt bästa alternativ. Och om du har en familj är Audi e-Tron det bästa alternativet.

Är Tesla Roadster snabbare än en Bugatti?

Det beror på vad du letar efter. Om du vill ha toppfart slår Bugatti Tesla Roadster med råge. Men om du vill ha snabb acceleration är det Tesla Roadster som vinner. Trots detta är Bugatti dyrare än Tesla Roadster.

  Har Teslas byggkvalitet förbättrats?

Vad är den snabbaste Tesla topphastigheten?

Tesla Model S Plaid har den snabbaste Tesla-hastigheten på 200 mph. Ändå har ingen person någonsin provat att utnyttja all den hastigheten. Dessutom kan den senaste Tesla Model S Plaid accelerera från 0 till 60 mph på bara 1,98 sekunder. Med en sådan hastighet är den här bilen supersnabb.

Dessutom producerar den nya Tesla Model S Plaid en enastående 1020 hästkrafter och ett vridmoment på 1050 lb-ft. Tack vare sin första tri-motor någonsin.

Varför är Teslas så snabba?

Teslas är så snabba eftersom de nya batterierna i bilen rymmer fler celler på samma yta än tidigare år. Detta leder till bättre räckvidd och mer kraft. Så på grund av den högre energitäthet som levereras gör det att bilen blir snabbare.

Slutsats

Just nu är den enda bilen som kan slå en Tesla Porsche 918 Spyder från 2015. Icke desto mindre, när Tesla släpper den nya Tesla Model S Plaid eller Tesla Roadster kommer denna bil inte längre att slå Tesla. Porsche 918 Spyder accelererar från 0 till 60 på 2,1 sekunder, medan Tesla Roadster accelererar på 1,9 sekunder.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts