Vilken är den största BMW SUV:n?

Vilken är den största BMW SUV:n?

Den största SUV som BMW tillverkar är X7. De nyare X7:orna kostar minst 100 000 dollar och har sportiga motoralternativ som 4,4-liters V8, vilket gör att den känns som en sportbil. X7 har tillräckligt med plats för tre sätesrader och kan ta upp till 7 passagerare när den tredje sätesraden är utfälld.

BMW X7

Att anlända i en BMW X7 säger verkligen något om dig. Den talar om stil, rikedom och lyx som få fordon där ute gör. Denna statussymbol konkurrerar med Mercedes GLS, Audi Q7 och andra lyxiga SUV:er i toppklass utan att svettas. X7 kommer i fyrhjulig xDrive och erbjuder både diesel- och bensinmotorer.
X7 är ganska stor, men den har mycket kraft för att kompensera för sin vikt, vilket gör den extremt balanserad på vägen. Här är dess specifikationer:

  • Längd: 5,15 meter (202,8 tum)
  • Bredd: 78,7 tum (2 meter)
  • Höjd: 71,1 tum (1,8 meter).
  • Vikt: 2460 kg (5 423 lbs)

X7 är flaggskeppet i BMW:s SUV-produktion. Den får alla innovationer och helt nya tekniska funktioner direkt efter BMW 8-serien. Med en raffinerad interiörkvalitet och en mycket, mycket lång lista med funktioner backar den här lyxiga SUV:n inte undan BMW-märket och tillför dessutom monstruösa prestanda för en tung resa.

2021 xDrive40i X7 börjar på cirka 75 000 dollar för standardmodellen. Detta är en relativt låg siffra för en lyxig SUV i toppklass, men när du lägger till en större motor och några extra funktioner kommer du lätt att spendera runt 120 000 dollar för din nya BMW i mellanklassen. För en högklassig modell som Alpina XB7 2021 börjar priset runt 140 000 dollar.

  Den sämsta BMW:n att köpa begagnad

X7 motor, hastighet och växellåda

Det finns 4 bensinmotorer tillgängliga för X7 lyxiga SUV. Utbudet börjar med X7 xDrive40i, som är en 335 hästkrafter stark l-6 3-litersmotor som når 62 miles per timme på bara 5,8 sekunder. Detta är den långsammaste bensinmotorn.

Den snabbaste av bensinmotorerna och totalt sett är Alpina XB7, som luftas 2020 och boostar med de vansinniga 613 hästkrafterna och en 4,4 L V8 twin-turbo-motor som når från 0 till 62 miles per timme på bara 4,2 sekunder.

När det gäller dieselmotorerna finns det 3 modeller som sträcker sig från X7 xDrive30d med 261 hästkrafter och en 3-liters motor till X7 M50d, ett 394-hästars odjur som når 62 mil på 5,4 sekunder.

Alla motorvarianter är mycket tysta när du vill att de ska vara det, och kan göra aggressiva ljud om du är på humör att vara en stygg förare. Motorn är mycket lyhörd, även vid de lägsta varvtalen. Turboladdaren sätter igång vid cirka 2 000 varv per minut.
Alla motorer är kopplade till en automatisk åttaväxlad växellåda. Växellådan är snabb och smidig och gör att du kan ta manuell kontroll om det behövs. Paddlarna för manuell växling är placerade bakom ratten och är ganska bekväma.

Interiör och egenskaper hos BMW X7

Modellerna för 2021 har äntligen åtgärdat problemet med att det inte finns någon Android Auto. Fram till denna punkt var du tvungen att vara en iPhone-användare för att kunna dra nytta av Apple CarPlay.
X7 är tillverkad med Vernasca-läder och finns tillgänglig i trimsnackorna ”Design Pure Excellence” och M Sport. Interiören är rymlig och ger gott om plats för både passagerare i framsätena, i baksätena och på tredje raden.

  Det bästa stället att köpa en begagnad BMW

Den standardutrustade modellen har fyrzons klimatkontroll, iDrive 7.0, trådlös laddning, USB, uppvärmda säten på tre rader, autonom farthållare och ett system för kollisionsdetektering. Andra hjälpsamma implementeringar är bromsingripande samt en varning för avvikelse från körfältet.

Tillvalspaket inkluderar kylda eller uppvärmda mugghållare, LED-lampor eller laserstrålkastare, panoramasoltak, körlägen för terrängkörning och system för traktionskontroll.

Det självutjämnande luftfjädringssystemet ansvarar för allas komfort under längre och snabbare körningar. Det avancerade systemet sänker automatiskt fordonet med 0,8 tum i hastigheter högre än 86 miles per timme för att optimera aerodynamiken.

BMW X7 Säkerhetsfunktioner

Förutom de tidigare nämnda systemen för varning vid avvikelse från körfältet, bromsinterventioner och kollisionsdetekteringssystem har BMW X7 med sig funktioner som stabilitetskontroll, krockkuddar fram, overheadkuddar, knäkuddar och krockkuddar i sidled. Luftkuddar i stort sett överallt. Du är så säker som det bara går att vara i X7.

Vid en kollision drar bältesförsträckarna i säkerhetsbältena åt automatiskt för att placera passageraren i den säkraste möjliga positionen vid en krock. Antiblockeringssystem (ABS) finns också tillgängligt och känner av när du använder extrem bromsning och ökar kraftigt X7:s förmåga att svänga när du bromsar.

Andra saker att veta om BMW SUV:er

Vad är skillnaden mellan BMW X5 och X7?
Den största skillnaden mellan de två lyxiga SUV:erna från BMW är storleken. X7 har mer lastutrymme eftersom den är längre och högre än X5. De två BMW SUV:erna har samma motoralternativ att välja mellan. Ditt övergripande val beror på dina preferenser. X7 är lite lyxigare och rymligare men har ett högre pris.

  Är BMW:s bakhjulsdrivna bilar bra i snö?

Vilken BMW SUV är snabbast?

X3 M40i, X4 M40i, X5 xDrive50i och X6 xDrive50i når alla från 0 till 62 miles per timme på 4,6 sekunder. Alpina XB7 2021 kan däremot nå 62 miles per timme på bara 4,2 sekunder, tack vare sina över 600 hästkrafter under huven. Vi kan alltså stämpla BMW X7 som den snabbaste BMW SUV:n.

Vilken är den billigaste BMW SUV du kan köpa?

Den billigaste BMW SUV du kan köpa är 2020 års BMW X2, som börjar på överraskande 37 000 dollar. Detta är förstås standardmodellen med begränsade funktioner och en lågprismotor, men det är ändå en lyxig SUV som imponerar med både utseende och prestanda.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts