Vem får flest tjejer – BMW eller Mercedes?

Vem får flest tjejer - BMW eller Mercedes?

Stereotyperna kring ägarna till dessa två respektabla märken är en macho adrenalinstark man som BMW-ägare och en mer dämpad affärsman som Mercedes-ägare. Naturligtvis är detta bara stereotyper och de är för det mesta inte riktigt vettiga.
Om du vill att din bil ska locka till sig tjejer, oavsett om du väljer en Mercedes eller en BMW, bör den förmodligen vara flashig. Generellt sett anses Mercedesbilar vara mer åtråvärda än BMW-bilar, och det beror främst på utseendet på moderna Mercedesmodeller som erbjuder en smidigare design.
Naturligtvis kan du inte riktigt ”få” en tjej baserat på enbart din bil, utan du behöver också några andra förlösande egenskaper. Det är inte bilen som får flickan, utan mannen (eller kvinnan). Ditt fordon kan dock hjälpa dig att göra ett gott intryck.

SUV:er

Numera älskar alla SUV:er, både män och kvinnor. Modeller som Mercedes G-klass ses som otroligt populära bland kvinnor eftersom de erbjuder en oerhört kapabel bil på och utanför vägarna med en plyschig interiör och en tidlös exteriördesign.
De är dock dyra, eftersom instegsmodellen G550 börjar på cirka 131 000 dollar, och med en sådan prislapp kommer du säkert att dra till dig mycket uppmärksamhet från både män och kvinnor. Kvinnor älskar också GLC eftersom den erbjuder de flesta egenskaperna hos en modern SUV till en lägre prislapp på 42 000 dollar.
Över i BMW:s hörn betraktas modeller som X5 och X6 också som attraktiva av många män och kvinnor. X5 börjar på cirka 60 000 dollar och X6 kostar minst 65 000 dollar. De prestandamodellerna M som väcker mest uppmärksamhet kostar över 100 000 dollar.

  Vilken Mercedes är V8?

Sedans och hatchbacks

Sedans brukar inte ses som lika attraktiva som SUV:er eftersom de erbjuder en mer diskret design och oftast förknippas med äldre personer. Men AMG- eller M-modellerna som erbjuder uppfräschade karosserisatser och speciella exteriörfärger kommer definitivt att dra till sig mycket mer uppmärksamhet från kvinnor.
När det gäller hatchbacks är de inte så attraktiva som du kanske tror eftersom de vanligtvis ses som instegsmodeller. Modeller som A-klassen är populära bland kvinnor, men inte i den bemärkelse du kanske önskar. De är mer praktiska än flashiga.
Samma sak gäller för BMW 1-serie, eftersom hatchbacks är ganska vanliga och förknippas med en mer överkomlig prislapp. Kanske är historien annorlunda med toppmodellerna M Performance eller AMG, men de kan inte matcha SUV:ernas attraktionskraft.

Sportbilar och Super GT:s

Om du nu verkligen vill ha mest uppmärksamhet brukar dessa typer av bilar göra susen. Även om vissa SUV:er som den tidigare nämnda G-klassen kan matcha den attraktionskraft som bilar i detta segment erbjuder, är G-klassen också prissatt ganska konkurrenskraftigt i förhållande till dessa modeller.
Modeller som Mercedes AMG GT 2-dörrars eller 4-dörrarsvarianten är båda uppmärksamhetsmagneter, särskilt 2-dörrarsvarianten. Den 2-dörrars AMG GT finns i en mängd olika modeller och instegsmodellen kostar dig runt 100 000 dollar. Den 4-dörrars AMG GT 53 har ett ganska liknande pris.
När det gäller BMW är den mest populära modellen 8-serien eller M8 som toppmodell. En 8-serie i instegsmodell kostar 88 000 dollar och toppmodellen M8 Performance, utrustad med alla klockor och visselpipor, kostar så mycket som 150 000 dollar.

  Vilken är den snabbaste Mercedes sedan?

Välj den bil som är rätt för dig

Vilka modeller från Mercedes och BMW väcker inte mycket uppmärksamhet?

Även om både Mercedes och BMW anses vara uppmärksamhetsmagneter i sina toppspecificerade trims, lyckas vissa modeller också flyga under radarn och dra till sig nästan ingen uppmärksamhet alls. Detta gäller särskilt om modellerna i fråga är i en mer dämpad trimnivå eller färg.
Mercedes B-klass, en familje-minibuss med sedvanligt tråkig minibussdesign, brukar dra till sig lite eller ingen uppmärksamhet, särskilt utan LED-strålkastare. Samma sak gäller för BMW:s minibuss i 2-serien. Om du försöker imponera på någon med din tjusiga bil är minivan vanligtvis inte rätt väg att gå.
Många sedans kan också flyga under radarn om du inte prickar in dem med alla flashiga krom- eller svarta trimpaket. Till exempel verkar en basmodell av C-klass utan LED-strålkastare, sportpaket eller en uppsättning snyggare hjul vara en ganska intetsägande bil.

Finns det bilar som verkligen lockar tjejer?

Oftast inte. Om ditt sätt att attrahera kvinnor handlar om att spendera en stor summa pengar på en tillgång som skrivs av, bör du överväga att ändra din strategi. Flashiga bilar lockar flashiga människor, både män och kvinnor, och det är oftast den typen av människor du inte vill ha i din närhet.
Alla ovannämnda stereotyper är ganska lätt att avfärda eftersom de innehåller lite eller ingen sanning. Kvinnor är inte ett centraliserat åsiktsnav, och olika kvinnor föredrar olika saker jämfört med varandra. Så nästa gång du börjar leta efter bilar som du tror kommer att dra till dig en tjejs uppmärksamhet bör du nog fråga henne i förväg.
Det bästa rådet är att du själv ska handla de bilar som du gillar. Du bör köpa en bil som gör dig självsäker, eftersom kvinnor säkert älskar en självsäker person. Det handlar inte om bilarna utan om personen som kör dem, och att välja en bil utifrån vad du tror att någon annan tycker om den är aldrig en bra idé.

  Varför Mercedes är dåliga bilar

Vilka bilar hatar kvinnor?

Det är mycket lättare att hitta bilar som kvinnor hatar än att hitta de bilar som lockar tjejer. Vissa bilar som Hummer H1 anses allmänt vara ”kompensationsbilar” för män med undermåliga nivåer av ”manlighet”. Det är samma sak med alla bilar som ser ut som ”monstertruckar”.
Dessutom hatar kvinnor superbilar. De är fina att titta på och ta ut på en helgkörning, men de är högljudda, obehagliga, obekväma och extremt opraktiska. Dessutom verkar en bil som en Lamborghini Aventador SVJ i ljusgrönt barnsligt och helt onödigt, särskilt när de köps i uppmärksamhetssökande syfte.
Varje superbil som körs runt på stan i ett uppmärksamhetssökande syfte är som att köpa ett flygplan för att hämta sina helginköp. Det är onödigt, opraktiskt och rent ut sagt en besvikelse med tanke på den enorma kapacitet som sådana maskiner besitter i händerna på en erfaren förare på en bana eller ett bergspass.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts