Toppföretag som modifierar BMW

Genom att trimma en BMW optimerar man den för en annan uppsättning prestandakrav än den som den traditionellt sett är konstruerad för. Normalt sett modifierar människor sina bilar för att öka prestandan och få dem att se mer spektakulära ut. Oavsett detta, vilka är några av de främsta företagen som modifierar BMW?

De främsta företagen som modifierar eller trimmar BMW är BMW M, Alpina, G-Power, AC Schnitzer, Dinan, Manhart och Motorsport. Observera att dessa är några av de mest populära eftersom flera företag trimmar BMW:s.

De BMW-modifieringsföretag som vi har lyft fram är några av de bästa och har skapat sig ett utmärkt rykte. Dessutom är BMW M ett dotterbolag till BMW, medan Alpina specialiserar sig på att trimma endast BMW-bilar. Andra företag tunar olika fordon med BMW inkluderat.

Vilka är de främsta företagen som modifierar BMW?

BMW M

Till skillnad från andra tuners på den här listan är BMW M ett dotterbolag till BMW AG. Det kallas ibland för Power M. Dessutom är det ett av de äldsta BMW-tuningföretagen eftersom det startade redan 1972. Till en början började BMW M med att endast tuna racerbilar, innan de började tuna alla bilar.

Efter att ha producerat den första BMW M bestämde sig företaget för att erbjuda sina prestandatuningstjänster enbart till BMW-märket. Sedan dess har BMW M blivit en del av BMW med en egen linje. Några av de populära bilarna i BMW M-serien är M3 Sedan, M2 Coupe, M5 Sedan, M4 Coupe, X5 M, X6 M och mycket mer.

Alpina

Alpina började trimma bilar långt innan BMW M började. Alpina började trimma bilar 1962, vilket gör dem till det äldsta BMW-tuningföretaget. För närvarande säljs fordon som tunats av Alpina av BMW-återförsäljare. Dessutom omfattas bilarna av den garanti som erbjuds på BMW-fordon.

  BMW M2 Tillförlitlighet

Alpina trimmar dessutom inte bara BMW för exceptionella prestanda, utan uppgraderar även interiören och andra delar. BMW Alpina är några av de snyggaste BMW:erna på marknaden. En av de mest anmärkningsvärda Alpina är B7. Men märket har också B3, B4, B5, D3, D4, D5 och XD3.

G-Power

G-Power är ett annat toppmodifierande BMW-företag. Det här företaget började med att leverera specialiserade paket till BMW innan de började trimma BMW-bilar. Överraskande nog har det också börjat tuna Mercedes AMG, vilket verkar vara ett märkligt drag.

AC Schnitzer

AC Schnitzer startade 1987 och började med att leverera prestandatuningtjänster endast till BMW-bilar. Företaget har dock expanderat och erbjuder för närvarande sina tjänster till märken som Mini, Land Rover, Jaguar och BMW-motorcyklar. Det som skiljer AC Schnitzer från andra tuners på den här listan är att företaget hanterar en mängd olika BMW-modeller.

Manhart

I likhet med AC Schnitzer började även detta märke med att erbjuda sina tuningtjänster enbart till BMW, men hanterar för närvarande Mini, McLaren, Audi och Mercedes. Dess huvudfokus ligger dock fortfarande på BMW. Dess huvudfokus är att förbättra bilens prestanda.

Dinan

Dinan är ett annat populärt varumärke för tuning av BMW. Detta företag startades redan 1979 och dess fokus är att trimma BMW så att de presterar på en hög nivå. Förutom att trimma BMW:s trimmar de även Mini och Mercedes-Benz.

Hamann Motorsport

Hamann Motorsport är ett av de bästa BMW-tuningföretagen för personer som vill ha en sportig bil. Förutom att trimma motorn modifierar detta företag även bilen och ger den ett sportigare utseende. Liksom de flesta bilar på den här listan tunar de även andra populära bilmärken som Audi, Rolls Royce, Maserati, Porsche, Martin och Bentley.

  Den bästa BMW-modellen för pengarna

FAQ

Ska jag trimma min nya BMW?

Att tuna en ny BMW är ingen dålig idé, men det kan sluta med att det kostar dig en hel del. Om du tunar en bil och det slutar med att du skadar en av delarna kanske BMW inte täcker din garanti. Dessutom kommer dess återförsäljningsvärde att sjunka drastiskt eftersom tunade bilar vanligtvis har fler problem jämfört med otunade bilar.

Om du har en gammal BMW kan du dock trimma den eftersom du inte riskerar att förlora mycket. Men om du vill tunna din nya BMW, se till att ta kontakt med några av de bästa tuners, som Alpina, Dinan, G-Power eller Manhart. Vissa företag som Dinan erbjuder en garanti, vilket innebär att din bil är skyddad om de skulle ha fel under tuningen.

Tillåter BMW tuning?

Ja, BMW tillåter tuning. Egentligen kommer de flesta BMW:er med standard tillverkarens tuning som kan modifieras i en eftermarknadsaffär för biltillverkning för bättre prestandaanpassning. Dessutom gör BMW-prestandatuning det möjligt att optimera din bil för bränsleeffektivitet, effekt och förbättrad hantering.

Hur lång tid tar det att modifiera en BMW?

Det beror på om det är en ny bil eller en gammal bil. Om den är ombyggd tar det mellan 7 och 10 dagar. Detta beror på att delarna måste anlända innan företaget kan börja göra de nödvändiga ändringarna. Men om det är nya delar som ingen människa använder tar det ganska lång tid beroende på fabriken.

  Bästa BMW hybridbilar

Vilket tuningföretag är bäst – Dinan eller Hamann Motorsport?

Oavsett om du väljer Tuningföretag Dinan eller Hamann Motorsport kommer du att få en utmärkt tunad, unik och kraftfull bil. Båda företagen skiljer sig dock åt i vad de erbjuder. Hamann är mer fokuserad på design, medan Dinan uppmärksammar prestanda.

Hamann Motorsport är synonymt med lågprofilspoiler, flerdelade legeringshjul, karosserisatser och skivbromsar med tolv kolvar. Å andra sidan är Dinan populärt för prestanda. Dinan ser till att din bil har levererar extra körprestanda, vilket är viktigt för entusiastiska förare.

Fungerar BMW-prestandachips?

Ja, BMW performance chips fungerar. De kommer att förbättra din BMW:s prestanda och MPG. Du måste alltså göra en dynostämning av din BMW för att öka dess prestanda och MPG. Observera att inställningen kommer att förbättra timing och laddningstryck. Det bästa är att tillägget av ett BMW prestandachip inte bryter mot garantin.

Sammanfattning

Även om flera företag modifierar BMW är det bara en handfull som är kända för sina varumärkeskonstruktioner och prestanda. De inkluderar BMW M, Alpina, G-Power, AC Schnitzer, Dinan, Manhart och Hamann Motorsport.

Innan du väljer ett BMW-tuningföretag måste du förstå dina behov och din budget eftersom dessa företag skiljer sig åt i fråga om typ av tjänster och budget som de erbjuder. BMW Alpina specialiserar sig till exempel på att förbättra bilens prestanda och komfort, medan Dinan, G-Power och Manhart specialiserar sig enbart på prestanda.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts