Nissan NV200 Tillförlitlighet

Den japanska tillverkaren Nissan anses vara en av de mest pålitliga biltillverkarna i världen. NV-serien omfattar skåpbilar från Nissan och NV200 är en lätt kommersiell skåpbil. Dessa skåpbilar kan användas för kommersiella eller hushållsändamål och de kan hålla ganska länge.

Översikt

NV200 har funnits ganska länge och den har varit en av de mest kända skåpbilarna i New York City. Nissan har också tillkännagivit en helelektrisk variant av fordonet 2014 som är ganska bra med en räckvidd på 110 miles. Den är dock mycket begränsad i USA.

Tillförlitlighet

En bils tillförlitlighet och hållbarhet är de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Liksom många andra japanska märken är Nissan också ett av de mest pålitliga märkena. Det kommer på 9:e plats av 32 bilmärken i hela världen, vilket är ganska betydande. NV:erna har ett bra tillförlitlighetsbetyg av RepairPal på 3,5 stjärnor av 5,0.

Säkerhet

Säkerhet är ännu en faktor för att bedöma en bils tillförlitlighet. Nissan har tillverkat ganska säkra bilar med ett tillräckligt antal säkerhetsfunktioner. NV:erna har dock aldrig krocktestats i USA, men de har en del användbara säkerhetsfunktioner som krockkuddar, stabilitetskontroll, låsningsfria bromsar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Nissans brukar hålla sitt värde ganska bra på grund av sina motorer och delar av hög kvalitet. Den genomsnittliga värdeminskningen för en Nissan bil är 42 % efter 5 år. Avskrivningsgraden för NVs är dock cirka 50 % efter 5 år.

  Nissan NV 1500 / 2500 / 3500 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är det område där de flesta bilar förlorar sina kunder. Japanska biltillverkare som Nissan och Toyota är dock kända för sina låga underhålls- och reparationskostnader. Den genomsnittliga underhålls- och reparationskostnaden för NVs är cirka 800 dollar per år.

FAQ

Hur många platser finns det i Nissan NV200?

Nissan NV200 är en bil med två sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Framhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Nissan NV200 och har den en turbo?

Nissan NV200 har 131 hästkrafter och ett vridmoment på 139 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Nissan NV200 har 15 X 5,5 tums stålhjul fram och 15 X 5,5 tums stålhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts