Mitsubishi Outlander Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och som är känt för sitt billiga pris. Outlander är en kompakt SUV från Mitsubishi och den kan användas för många ändamål. Den har extra utrymme och kan användas för terrängkörning.

Översikt

Outlander introducerades för första gången 2001 och är nu i sin fjärde generation. SUV:n finns även i en PHEV-modell. Den vanliga modellen kommer med en 2,5 L I4-motor som producerar maximalt 181 hk.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten hos en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känd för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. Outlander är Mitsubishis mest tillförlitliga bil med ett tillförlitlighetsbetyg på 83 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som genomförs av IIHS och NHTSA. Outlander har krocktestats av IIHS och den har fått utmärkelsen Top Safety Pick+.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år, vilket är bra när det gäller bilar. Outlander har en hög avskrivningsgrad på cirka 53 %.

  McLaren 570S Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishi-bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. Outlander kostar cirka 700 dollar per år för allt underhåll, men det beror främst på bilens körsträcka.

FAQ

Är Mitsubishi Outlander en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi Outlander är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander är en bil med 7 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 2WD

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi Outlander och har den en turbo?

Mitsubishi Outlander har 181 hästkrafter och ett vridmoment på 181 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Mitsubishi Outlander?

8,3 tum ( 21,08 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi Outlander har 18 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander-ägare rapporterade att deras AC inte blåser kall luft. Många av dessa ägare fann att problemet orsakades av en defekt tryckbrytare. Enheter som berörs av detta problem finns i följande årsmodeller: 2003, 2005 och 2007, 2009, 2010, 2014, 2015 och 2014.

Är Mitsubishi Outlander 2022 värd att köpa?

Om du letar efter en liten SUV är 2022 Mitsubishi Outlander värd att överväga. Även om Outlander har en elegantare design, många standardfunktioner, sju säten och ett lägre pris, är den fortfarande ett bra val för dem som letar efter exklusiva SUV:er.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts