Mitsubishi Outlander Sport Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och som är känt för sitt billiga pris. Outlander Sport är en kompakt SUV från Mitsubishi och är en sportbegränsad utgåva av den vanliga Outlander-modellen. Denna SUV är mer av bara en annan variant av Outlander-modellen.

Översikt

Outlander introducerades för första gången 2001 och är nu inne på sin fjärde generation. SUV:n finns även i en PHEV-modell. Outlander Sport-modellen kommer med en 2,0 L I4-motor som producerar maximalt 148 hk.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet i en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känt för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. Outlander Sport är Mitsubishis mest tillförlitliga bil med ett tillförlitlighetsbetyg på 83 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som genomförs av IIHS och NHTSA. Outlander Sport har krocktestats av IIHS och har fått utmärkelsen Top Safety Pick+.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år, vilket är bra när det gäller bilar. Outlander Sport har en hög avskrivningsgrad på cirka 53 %.

  Cadillac CT5-V Blackwing Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishi-bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. Outlander Sport kostar cirka 700 dollar per år för allt underhåll, men det beror främst på bilens körsträcka.

FAQ

Är Mitsubishi Outlander Sport en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi Outlander Sport är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Mitsubishi Outlander Sport?

Mitsubishi Outlander Sport är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi Outlander Sport och har den en turbo?

Mitsubishi Outlander Sport har 168 hästkrafter och ett vridmoment på 167 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,4 L Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Mitsubishi Outlander Sport?

8,5 tum ( 21,59 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi Outlander Sport har 18 X 7 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil håller en Mitsubishi Outlander Sport?

En Mitsubishi Outlander håller i genomsnitt mellan 200.000 och 220.000 mil. Oplanerade reparationer krävs för Outlanders cirka 0,26 gånger per kalenderår. Risken att problemet är allvarligt är 11 procent.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts