Mitsubishi Mirage G4 Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och som är känt för sitt billiga pris. Mirage G4 är en 4-dörrars sedanmodell av Mirage-modellen, som har varit Mitsubishis mest populära bil i USA. Den är också ganska pålitlig och hållbar och den kommer till ett billigt pris.

Översikt

Mirage har varit i produktion sedan 1978 och den är fortfarande ganska känd i USA. Mirage G4 är en rymligare modell av Mirage. Det har funnits många generationer av Mirage och den är i sin femte generation. Den kommer med en 1,2 trecylindrig motor.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten hos en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känd för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. Mirage G4 är den mest tillförlitliga bilen från Mitsubishi.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som utförs av IIHS och NHTSA. Mirage G4 har krocktestats av både IIHS och NHTSA, och den fick ett genomsnittligt betyg av dem.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig avskrivning på 40 % efter 5 år, vilket är bra för bilar. Mirage G4 har en hög avskrivningsgrad på cirka 60 %.

  Mercedes AMG E63 S Wagon Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishi-bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. Mirage G4 kostar till och med mindre än 500 dollar per år för allt underhåll, men det beror främst på bilens körsträcka.

FAQ

Är Mitsubishi Mirage G4 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi Mirage G4 är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Mitsubishi Mirage G4?

Mitsubishi Mirage G4 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi Mirage G4 och har den en turbo?

Mitsubishi Mirage G4 har 78 hästkrafter och ett vridmoment på 74 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-3 med en cylindervolym på 1,2 liter Bränslesystemet är: MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Mitsubishi Mirage G4?

12,4 kubikfot ( 0,351 m3 )

Hur stor markfrigång har Mitsubishi Mirage G4?

6,3 tum ( 16 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi Mirage G4 har 15 X 4,5 tums aluminiumhjul fram och 15 X 4,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Mirage G4 underdrivet?

Även om man kan tycka att Mirage’s 1,2L-motor är understyrd är den för en så här liten bil helt okej, särskilt med tanke på att den kommer att uthärda stadstrafik större delen av sitt liv.

  Mitsubishi Outlander Tillförlitlighet

Är Mitsubishi Mirage G4 ES bra bilar?

Högtravande En generös standardgaranti, en bränslesnål motor och en överraskande mängd standardfunktioner. Lågvärden Motorn är en trecylindrig och saknar kraft. Det finns också få förarhjälpmedel. Bedömning Medan Mirage G4 är ett bra val för grundläggande transporter bör de som söker lyx överväga andra alternativ.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts