Mitsubishi Lancer Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och som är känt för sitt billiga pris. Lancer är en 4-dörrars sedan som har varit ganska berömd tidigare. Lancer var en hygglig bil med tillfredsställande tillförlitlighetspoäng.

Översikt

Lancer har varit i produktion sedan 1973 och den upphörde slutligen 2017 från USA. Bilen finns fortfarande kvar på marknaderna för gamla bilar och är ett bra köp. Det har funnits många generationer av Lancer och den används fortfarande för modifiering. Den 9:e generationen var den sista och den kom med en 2,0 L motor.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten hos en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känd för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. Lancer är fortfarande ett pålitligt alternativ för sitt pris och den har dessutom en låg underhållskostnad. Den har ett tillförlitlighetsbetyg på 3 av 5 stjärnor.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som anordnas av IIHS och NHTSA. Lancer har krocktestats av NHTSA och fått 4 av 5 stjärnor.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig avskrivning på 40 % efter 5 år, vilket är bra när det gäller bilar. Lancer är en gammal bil, så dess värdeminskning beror främst på dess skick.

  Mercedes Benz S63 / S65 klass Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishi-bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. Lancer kostar till och med mindre än 500 dollar årligen för allt underhåll, men det beror främst på bilens körsträcka.

FAQ

Är Mitsubishi Lancer en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi Lancer är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mitsubishi Lancer?

Mitsubishi Lancer är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi Lancer och har den en turbo?

Mitsubishi Lancer har 148 hästkrafter och ett vridmoment på 145 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Mitsubishi Lancer?

12,3 kubikfot ( 0,348 m3 )

Hur stor markfrigång har Mitsubishi Lancer?

5,5 tum ( 13,97 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi Lancer har 16 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 16 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Mitsubishi Lancers problem?

Större problem är sällsynta för Mitsubishi Lancers upp till 100 000 mil. CVT-transmissionsmodellerna var de första som hade problem.

Håller Mitsubishi Lancers länge?

Med grundläggande underhåll och försiktig körning är Mitsubishi Lancer ganska pålitlig. Den kan hålla mellan 150 000 och 200 000 mil. Den kan hålla mellan 10 och 13 år med grundläggande underhåll och försiktig körning, baserat på en genomsnittlig årlig körsträcka på 15 000 MPG.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts