Mitsubishi i-MiEV Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och som är känt för sitt billiga pris. Mitsubishi i-MiEV är en helt elektrisk hatchback från Mitsubishi. Bilens lilla kaross är mycket tilltalande för kunden även efter att bilen har upphört att tillverkas.

Översikt

i-MiEV introducerades första gången 2011 i USA och lades officiellt ned 2017. Bilen har ett 16 kWh-batteripaket som stöder bilen på upp till 62 miles beräknat. Bilen är fortfarande ett billigare alternativ att köpa som elbil.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet i en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känt för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. i-MiEV har varit ett ganska pålitligt alternativ för en billig elbil.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som genomförs av IIHS och NHTSA. i-MiEV har inte krocktestats i USA, men den har fått ett bra betyg i EuroNCAP.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år, vilket är mycket bra när det gäller bilar.

  Hyundai Veracruz Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishi-bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. I-MiEV kostar cirka 500 dollar per år för allt underhåll, men det beror främst på bilens körsträcka.

FAQ

Är Mitsubishi i-MiEV en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi i-MiEV är en bakhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Mitsubishi i-MiEV?

Mitsubishi i-MiEV är en bil med 4 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi i-MiEV och har den en turbo?

Mitsubishi i-MiEV har 66 hästkrafter och ett vridmoment på 145 lb-ft. Motorn är en elmotor.

Hur stor markfrigång har Mitsubishi i-MiEV?

6,1 tum ( 15,49 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi i-MiEV har 15 X 5,5 tums aluminiumhjul fram och 15 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Vad har en Mitsubishi I-MiEV från 2012 för räckvidd?

I-MiEV:s elmotor är en enhet med 66 hk och 145 lb-ft som matas av ett batteripaket på 16 kWh. Även om EPA anger räckvidden till 62 miles (även om en full laddning ofta visar mer), är den vanligtvis längre än vad som anges i räckviddsberäkningen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts