Mercedes Maybach GLS Class Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. GLS-klassen handlar om lyxiga SUV:er i fullstorlek och Maybach-bilarna är lyxbilar som tillverkas av Mercedes. Dessa modeller är gjorda för ren komfort och extremt lyxiga funktioner.

Översikt

Mercedes GLS-Klass har funnits sedan 2006 och är för närvarande i sin tredje generation. Maybach-modellen heter GLS 600 4Matic och bilen har en motor på 4,0 L V8 Biturbo som är en 550 hästkrafter stark motor. Den har också en fantastisk acceleration från 0 till 60 mph på bara 4,9 sekunder.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom det hjälper individer att bestämma sig för om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit mycket pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. Maybach GLS-klassen har ett ganska bra tillförlitlighetsbetyg från J.D Power på 71 av 100.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett stort antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. Maybach GLS-klassen har ännu inte krocktestats av NHTSA eller IIHS. Bilen har dock många säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, övervakning av döda vinkeln, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen förlorar cirka 45 % i värde efter fem år, och Maybach GLS-klassen förlorar cirka 59 % i värde efter fem år, vilket är ganska högt jämfört med andra Mercedes-modeller.

  Är Mercedes GLA större än A-klass?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. Maybach GLS-klassen har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 900 dollar per år, vilket är ganska högt jämfört med många av dess konkurrenter.

FAQ

Hur många platser finns det i Mercedes-Maybach GLS-klassen?

Mercedes-Maybach GLS-Class är en bil med fyra sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Maybach GLS-Class och har den en turbo?

Mercedes-Maybach GLS-Class har 550 hästkrafter och ett vridmoment på 538 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Gas/Electric V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-Maybach GLS-Klass?

37,8 kubikfot ( 1,07 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Maybach GLS-Class har 22 X 9,5 tums aluminiumhjul fram och 22 X 11,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts