Mercedes Benz SLC Class Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. SLC-klassen har en konvertibel roadster-kaross som nästan är en sportbil. Dessa bilar är extremt lyxiga att se på och förstklassiga att sitta i.

Översikt

SLC-klassen motsvarar Mercedes toppklassiga S-klass. SLC-klassen kommer med en 2,0 L I4 turbomotor som ger 249 hästkrafter och det finns även en AMG-modell med en ännu snabbare motor. SLC300 kan gå från 0 till 60 mph på 5,8 sekunder. det mest attraktiva med bilen är dock den konvertibla karossen som är ganska sällsynt nuförtiden.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom den hjälper individer att bestämma sig för om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. SLC-klassen har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett stort antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. SLC-klassen har inte testats av NHTSA eller IIHS ännu men bilen har säkert många säkerhetsfunktioner precis som alla andra Mercedes.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalveras med cirka 45 % efter 5 år och SLC-klassen devalveras med cirka 33 % efter 3 år.

  Passar Mercedes-hjul till VW

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. SLC-klassen har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 900 dollar per år, vilket är ganska mycket högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Är Mercedes-Benz SLC-klass en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-Benz SLC-klass är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Mercedes-Benz SLC-klass?

Mercedes-Benz SLC-klass är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Två sittplatser

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz SLC-klass och har den en turbo?

Mercedes-Benz SLC-klass har 241 hästkrafter och ett vridmoment på 273 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-Benz SLC-klass?

6,5 kubikfot ( 0,184 m3 )

Hur stor markfrigång har Mercedes-Benz SLC-klass?

4,4 tum ( 11,18 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz SLC-klass har 17 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Mercedes SLC en bil för kvinnor?

Ja, SLC har en tendens att bli en kvinnobil. Sedan lanseringen för 18 år sedan har Mercedes lilla transsexuella bil SLK varit den mest sålda bilen i världen. Den föddes med ett adamsäpple, och den var klädd i shorts för att träna på att använda pissoarerna. Den har dock varit lika flickaktig som ett rosa sovrum fyllt av mjukdjur och ett sovrum fullt av mjukdjur.

  Vilka Mercedes har blind spot assist?

Vad är skillnaden mellan en SLK och en SLC?

2017 års Mercedes-Benz SLC kommer att ersätta SLK 350. SLK 350 och SLK55 AMG(r), varianterna har tagits bort från SLK. Detta är den största skillnaden mellan SLK & SLC. Det finns nu två trimalternativ för SLC, varav ett är flaggskeppet Mercedes-Benz AMG(r), SLC 43.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts