Mercedes-Benz S-klass Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. S-klassen är känd för att vara den dyraste och bästa klassen hos Mercedes. Kvaliteten är alltid toppklassig och dessa är kända för att hålla i många år.

Översikt

S-klassen är för närvarande i sin sjunde generation som introducerades 2020. Bland de modeller som introduceras finns även högpresterande AMG-modeller och premiummodellen Maybach. S450 är basmodellen med en 3,0 L I6 turbomotor. Alla Benz-modeller har mildhybridmotorer.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon, eftersom den hjälper individer att besluta om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. S-klassen har varit ganska tillförlitlig med ett tillförlitlighetsbetyg på 74 av 100 enligt J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett stort antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. S-klassen har fått fulla stjärnor av NHTSA och den har många säkerhetsfunktioner som aktiv bromsassistent, uppmärksamhetsassistent, Mercedes-Benz Emergency call osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalveras med cirka 45 % efter 5 år och S-klassen devalveras med cirka 55 % efter 5 år.

  Tesla vs. Mercedes - vilken är bäst?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. S-klassen har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 1 000 dollar per år, vilket är ganska mycket högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Är Mercedes-Benz S-klass en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-Benz S-klass är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mercedes-Benz S-klass?

Mercedes S-klass är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz S-klass och har den en turbo?

Mercedes S-klass har 429 hästkrafter och ett vridmoment på 384 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-Benz S-klass?

12,9 kubikfot ( 0,365 m3 )

Hur stor markfrigång har Mercedes-Benz S-klass?

5,1 tum ( 12,95 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz S-klass har 19 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Vilket år är S-klass mest pålitlig?

Milla Henson, Motor Biscuit säger att 2009 års modell är en av de mest pålitliga S-klassmodellerna.

Hur länge håller en Mercedes S-klass?

Mercedes-Benz S-klassbilar kan hålla upp till 250 000 mil med regelbundet underhåll och daglig skötsel. Mercedes-Benz bilar är kända för att hålla i 13-17 år, vilket gör dem till en bra investering i framtiden.

  Cadillac CT4-V Blackwing Tillförlitlighet

Är en Mercedes S550 en bra bil?

Betygsindexet för Mercedes-Benz S550 är 2,0 av 5,0. Detta gör den till den 25:e av 30 lyxiga fullstora lyxbilar. Dess genomsnittliga årliga reparationskostnader är 1 249 dollar. Detta innebär att den har mycket låga ägandekostnader.

Ska jag köpa en E-klass eller en S-klass?

För ett mycket lägre pris kan du få tillgång till mycket hög acceleration och kraft i E-klassen. Men om hastighet och komfort är dina prioriteringar är Mercedes-Benz S-klass den klara vinnaren. En riktig flaggskeppssedan.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts