Mercedes-Benz GLS Class Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. GLS-klassen handlar om fullstora lyxiga SUV:er som motsvarar Mercedes S-klass. Dessa SUV:er är helt premium att sitta i och är fullspäckade med funktioner.

Översikt

Mercedes GLS-Klass har funnits sedan 2006 och är för närvarande i sin tredje generation. Dessa fullstora SUV:er kommer med två typer av drivlinor av en 3,0 L I6 Biturbo-motor och en 4,0 L V8 Biturbo-motor. Alla dessa varianter är milda hybridbilar som sparar mycket bränsle och är miljövänliga.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom det hjälper individer att bestämma om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit mycket pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. GLS-klassen har ett ganska bra tillförlitlighetsbetyg från J.D Power på 71 av 100.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett stort antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. GLS-klassen har ännu inte krocktestats av NHTSA eller IIHS. Bilen har dock många säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, övervakning av döda vinkeln, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen förlorar cirka 45 % i värde efter fem år och GLS-klassen förlorar cirka 59 % i värde efter fem år, vilket är ganska högt jämfört med andra Mercedes-modeller.

  Lincoln MKC Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. GLS-klassen har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 900 dollar per år, vilket är ganska högt jämfört med många av dess konkurrenter.

FAQ

Hur många säten finns det i Mercedes-Benz GLS-Klass?

Mercedes-Benz GLS-Klass är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz GLS-Klass och har den en turbo?

Mercedes-Benz GLS-Klass har 483 hästkrafter och ett vridmoment på 516 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Gas/Electric V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-Benz GLS-Klass?

79,7 kubikfot ( 2 257 m3 )

Hur stor markfrigång har Mercedes-Benz GLS-Klass?

7,9 tum ( 20,07 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz GLS-Class har 21 X 10 tums aluminiumhjul fram och 21 X 11 tums aluminiumhjul bak.

Är Mercedes GLS450 tillförlitlig?

Mercedes-Benz GL450s tillförlitlighet är 1,5 av 5,0. Detta placerar den på 17:e plats bland 19 lyxiga fullstora SUV:er. Den har låga ägandekostnader, med en genomsnittlig årlig reparationskostnad på 1 293 dollar.

Är Mercedes GLS550 tillförlitlig?

Mercedes-Benz GL550:s tillförlitlighetsbetyg är 1,0 av 5,0. Detta placerar den på plats 19 bland lyxiga fullstora SUV:er. Den har låga ägandekostnader, med en genomsnittlig årlig reparationskostnad på 1 295 dollar.

Hur länge håller Mercedes GLS?

Mercedes GLS kan hålla mellan 13 och 17 år om den underhålls ordentligt. Mercedes kan hålla mellan 200 000 och 250 000 mil utan större reparationer om den underhålls ordentligt.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts