Mercedes AMG GLS Class Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. GLS-klassen handlar om fullstora lyxiga SUV:er som motsvarar Mercedes S-klass. Dessa SUV:er är helt premium att sitta i och är fullspäckade med funktioner.

Översikt

Mercedes GLS-Klass har funnits sedan 2006 och är för närvarande i sin tredje generation. AMG-modellerna inkluderar AMG GLS63, som har en 4,0 L 603 hästkrafters motor. SUV:n kan gå från 0 till 6o mph på bara 4,2 sekunder och den har som standard ett 9-växlat automatlådesystem med AMG Speedshift-system och ett AWD-system.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom den hjälper individer att bestämma om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit mycket pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. GLS-klassen har ett ganska bra tillförlitlighetsbetyg från J.D Power på 71 av 100.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett stort antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. AMG GLS-klassen har ännu inte krocktestats av NHTSA eller IIHS. Bilen har dock många säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, övervakning av döda vinkeln, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen förlorar cirka 45 % i värde efter fem år och GLS-klassen förlorar cirka 59 % i värde efter fem år, vilket är ganska högt jämfört med andra Mercedes-modeller.

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. GLS-klassen har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 900 dollar per år, vilket är ganska högt jämfört med många av dess konkurrenter.

  Mercedes Benz CL-klass Tillförlitlighet

FAQ

Hur många säten finns det i Mercedes-AMG GLS-Class?

Mercedes-AMG GLS-Klass är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz GLS-Klass och har den en turbo?

Mercedes-AMG GLS-Class har 603 hästkrafter och ett vridmoment på 627 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Gas/Electric V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG GLS-Klass?

79,7 kubikfot ( 2 257 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG GLS-Class har 21 X 9 tums aluminiumhjul fram och 21 X 11,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Mercedes GLS 2020 pålitlig?

Ja, Mercedes GLS-Klass 2022 är ganska tillförlitlig och den har ett förutspått tillförlitlighetsbetyg på tre av fem i JD Powers tillförlitlighetsbetyg.

Är Mercedes GLS 450 tillförlitlig?

Betygsindexet för Mercedes-Benz GL450 är 1,5 av 5,0. Detta placerar den på 17:e plats bland 19 lyxiga fullstora SUV:er. Den har låga ägandekostnader, med en genomsnittlig årlig reparationskostnad på 1 293 dollar.

Är Mercedes GLS 550 tillförlitlig?

Mercedes-Benz GL550s tillförlitlighetsbetyg är 1,0 av 5,0. Detta placerar den på plats 19 bland lyxiga fullstora SUV:er. Den har låga ägandekostnader, med en genomsnittlig årlig reparationskostnad på 1 295 dollar.

Hur länge håller en Mercedes GLS?

Mercedes kan hålla mellan 13-17 år om den underhålls ordentligt. Mercedes kan hålla mellan 200 000 och 250 000 mil utan större reparationer om den underhålls ordentligt.

Vilken är bäst Range Rover eller Mercedes GLS?

Vridmomentet i Land Rover Range Rover är lägre än i Mercedes-Benz GLS 450. Detta innebär i allmänhet att den inte känns lika kraftfull eller snabb. Om du har många passagerare att transportera är Land Rover Range Rover mindre bekväm än Mercedes Benz GLS 450.

  Mercedes W126 - Allt du behöver veta

Vilken är bäst Mercedes GLE eller GLS?

Mercedes-Benz GLS är starkare än GLE. GLE 350 4Matic, som har en 2,0 liter lång rad 4-turbo-motor med 255 hästkrafter och 273 lb-ft vridmoment, är starkare än GLS. Du kan också uppgradera till 450- och 580-modellerna för att få samma hästkrafter och hantering som GLS.

Vilka är de vanligaste problemen med Mercedes-Benz GL450?

  • Grova växlingar kan orsakas av fel på interna komponenter.
  • Mjuka bromskomponenter kan slitas efter 20 000 mil.
  • Olja kan läcka från PCV-ventileringshus eller inspektionsplattor.
  • Spruckna flexskivor för kardanaxeln kan orsaka rörelser/vibrationer i kardanaxeln.

Vilken är bäst GLS eller BMW X7?

X7 är något mer responsiv när den inte är i komfortläge. Den är tystare och har en mer raffinerad inline sexa, vilket resulterar i en betydligt bättre bränsleekonomi. GLS är det bästa valet om du behöver mer utrymme. Den har större andra och tredje rad och betydligt mer lastutrymme.

Är Mercedes-Benz tillförlitliga efter 100 000 mil?

Det finns många Mercedes-Benz-modeller så det är svårt att avgöra vilka Mercedes-bilar som har problem. Vissa Mercedes-Benz bilar har problem så fort de körs 50 000 mil. Andra väntar tills de når 100 000 mil innan de upplever mindre problem. Mercedes-Benz-modellen är också den mest tillförlitliga.

Är Mercedes-Benz GLS-sätena bekväma?

Ja, lädersätena i Mercedes-Benz GLE och GLS är mycket bekväma. De erbjuder bra sidostöd och huvudutrymme. De främre sätesryggarna kan lutas upp till 40 grader för extra komfort. Denna Benz har vuxenvänliga, stödjande och plyschiga säten i varje rad. Detta är anmärkningsvärt med tanke på att de flesta SUV:er med tre rader endast har en tredje rad.

  Lincoln Town Car Tillförlitlighet

Vilket årsmodell av Mercedes-Benz GLS är bäst?

Modellerna 2008 och 2011 av Mercedes-Benz GL-klass var bäst för den första respektive andra generationen. Dessa år är kända för att ha de lägsta tillförlitlighetsbetygen och färre problem. Det är dock inte en tillförlitlig SUV. Det är viktigt att notera att Mercedes-Benz ändrade namnet på denna SUV från GL till GLS 2016 för att betona dess lyxstatus.

Har Mercedes GLS adaptiv farthållare?

Mercedes-Benz GLS fullstor SUV har en adaptiv farthållare. Detta visar att bilar har en större medvetenhet om situationer och kan reagera som om de vore mänskliga förare under vissa begränsade omständigheter.

Är Mercedes GLS en lyxbil?

Ja, Mercedes-Benz GLC är en lyxig SUV. Den erbjuder funktioner som läderstolar, navigationssystem, uppvärmda säten och ett soltak. Den är också standard med en backkamera, Bluetooth-anslutning, satellitradio och elektriska fönster. Kort sagt är GLS-klassen en premium-SUV. Det bästa är att du kan dela denna fantastiska lyxupplevelse med sex andra.

Är GLS en 7-sitsig bil?

Ja, GLS är en sjusitsig SUV. Den har två bänkstolar på andra raden och fem individuella hinkstolar på tredje raden. Det finns gott om plats för passagerare och deras bagage.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts