Mercedes AMG G63 Tillförlitlighet

Den tyska biltillverkaren Mercedes är en av de mest högklassiga bilarna med extremt snygga karosserier. Mercedes G-klass är för terrängkörning eller SUV-bilar. AMG G63 är en högpresterande SUV med ett mycket snabbare och AWD-system.

Översikt

G63 är en SUV som kan användas i alla typer av situationer tack vare sitt AWD-system och sin kraftfulla motor. SUV:n drivs av en 4,0 L V8 Biturbo-motor som kan producera ett massivt antal 577 hästkrafter och kan accelerera från 0 till 60 mph på bara 4,5 sekunder.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en nyckelfaktor innan man köper en bil av varje köpare eftersom det hjälper människor att avgöra bilens kvalitet och funktioner. Mercedesbilar har varit ganska tillförlitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. G63 har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0 av Consumer Reports.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett betydande antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. AMG G63 har ett bra betyg för sin säkerhet och den har många säkerhetsfunktioner som körfältsassistent, nödbromssystem, fotgängardetektor osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalveras med cirka 45 % efter 5 år, och AMG G63 devalveras med cirka 45 % efter 5 år, vilket är ganska bra.

  Mercedes AMG CLS 53 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. G63 har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 1 500 dollar per år, vilket är ganska mycket högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Hur många säten finns det i Mercedes-AMG G63?

Mercedes-AMG G63 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG G63 och har den en turbo?

Mercedes-AMG G63 har 577 hästkrafter och ett vridmoment på 627 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG G63?

68,5 kubikfot ( 1,94 m3 )

Hur stor markfrigång har Mercedes-AMG G63?

9,5 tum ( 24,13 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG G63 har 20 X 9,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 9,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil håller en G63?

Du kan räkna med att din G63 AMG kommer att nå 200 000 mil om den underhålls ordentligt. Det är klart att du vill ta väl hand om din bil, men att du inte vet när du ska få vissa tjänster.

Är Mercedes G Wagon pålitlig?

Du kan inte klandra dig själv för att du vill ha en Mercedes G-klass. Mercedes Benz G-klass är en kombination av lyx, terrängkörningsförmåga och robusthet. Det är också ett pålitligt fordon, tack vare en konstruktion som har varit densamma i årtionden.

  Mercedes AMG GLS Class Tillförlitlighet

Vad är speciellt med Mercedes G63?

AMG Trail-paketet gör din G 63 ännu effektivare när du kör i terräng. Den här specialprodukten innehåller en setup som är lämplig för terrängkörning och terrängdäck som lämpar sig för terrängkörning.

Vad betyder 63 i Mercedes?

En Mercedes-AMG 63-märkning som betecknar rå, oförfalskad prestanda utan kompromisser är oavsett vilken motor det är. Mercedes-Benz Mercedes-AMG63 erbjuder både prestanda som ligger nära en superbil och den lyxiga lyxen hos en SUV, oavsett om det är en C- eller E-klass.

Har min Mercedes G63 Android Auto?

Ja, din Mercedes G63 AMG är utrustad med Android Auto som standard. Android Auto är tillgängligt i 2018 och nyare Mercedes-Benz G-klassmodeller. Det innebär att du kan ansluta din telefon via Bluetooth och spela upp musik via högtalarna samtidigt som du behåller händerna på ratten.

Har G Wagon uppvärmda säten?

Ja, G63 AMG har uppvärmda framsäten. Som standard ingår uppvärmda framsäten med 10-vägs eljusterbara nackstöd och uppvärmda baksäten. Uppgraderingar till nappaläderklädsel eller en uppvärmd och träfärgad ratt är också möjliga. Båda raderna i G-klassen har gott om utrymme.

Vad är skillnaden mellan G63 och G55?

G55 kunde förbruka 11 (stad) till 15 mpg (motorväg), medan G63 hade ett smalare intervall på 12 (stad), och 14 (motorväg), mpg. För att få G-Wagen på de högklassiga vägarna där den är nu, var kosmetiska förändringar nödvändiga.

Vilken är bättre G-Wagen eller Range Rover?

G-Wagen är mer eller mindre likvärdig med Range Rover när det gäller benutrymme. Detta är sju tum mer än G-Wagen. G-Wagens lastvolym är 68,6 kubikmeter med baksätena nedfällda. Standard Range Rover är ännu bättre med 70,9 kubikmeter.

  Audi RS7 Tillförlitlighet

Vad är skillnaden mellan G500 och G63?

Det finns vissa nackdelar med G63 i terräng jämfört med sitt syskon G500. G63 har också tre fler körprogram (Trail Sand och Rock), till skillnad från G500 som bara har ett ”G Mode” för terrängkörning. G63:s sidopipor minskar markfrigången.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts