Mercedes-AMG C63 Tillförlitlighet

Mercedes är en ganska pålitlig biltillverkare och AMG-modellerna är deras prestationsinriktade modeller. C63 är en prestandamodell av den tredje generationen Mercedesbilar i C-klass. C-klassbilarna är kompakta ledarbilar och de har snygga karosserier.

Översikt

AMG-modellerna har alltid en ganska snabb motor med många andra fantastiska funktioner i bilen. C63 drivs av en 4,0 L V8 Biturbo-motor med en V8 Biturbo-motor på 4,0 liter som producerar hela 503 hästkrafter. Bilen kan gå från 0 till 60 mph på bara 3,8 sekunder vilket är fantastiskt.

Tillförlitlighet

En bils tillförlitlighet är en ganska viktig faktor innan man köper ett fordon eftersom den beskriver bilens underhållskostnad, säkerhetsfunktioner och avskrivningsgrad. Mercedes har funnits i många år och de producerar några solida bilar, men de är dyra att underhålla precis som alla andra lyxiga tyska bilmärken. AMG C63 är också en tillförlitlig och pålitlig bil med ett tillförlitlighetsbetyg på 4,8 av 5 av car.com.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner påverkar också en bils tillförlitlighet och tyska bilar har ett gott rykte för sina säkerhetsfunktioner. Mercedes utför aktivt krocktester på sina bilar och de har visat sig vara en av de säkraste bilarna. C63 har bedömts av IIHS och NHTSA och de har betygsatt bilen med ett perfekt resultat.

Avskrivningsgrad

Att köpa en tysk bil är alltid en bra investering för framtiden eftersom de inte förlorar sitt värde någon gång tidigare. Mercedesbilar brukar vanligtvis avskriva omkring 45 % efter 5 år. AMG C63 har en genomsnittlig avskrivning på 46 % efter 5 år, vilket är utmärkt.

  Vilken är den billigaste Mercedes-bilen?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är en av de största orosmolnen bland bilägare. Mercedes bilar är alltid ganska solida och de kostar genomsnittligt jämfört med andra tyska märken. AMG C63 kostar cirka 426 dollar per år för allt underhåll och andra reparationer beroende på typ av reparationer.

FAQ

Är Mercedes-AMG C63 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-AMG C63 är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Mercedes-AMG C63?

Mercedes-AMG C63 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG C63 och har den en turbo?

Mercedes-AMG C63 har 469 hästkrafter och ett vridmoment på 479 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG C63?

12,6 kubikfot ( 0,357 m3 )

Hur stor markfrigång har Mercedes-AMG C63?

3,6 tum ( 9,14 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG C63 har 18 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 9,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller en C63?

En Mercedes-AMG C 63 kan hålla i upp till 20 år om du tar hand om den på rätt sätt. Du vill att din Mercedes-Benz C63AMGS ska hålla så länge som möjligt. Din Mercedes-Benz C63 AMG S kan hålla upp till 200 000 mil.

Är det värt att köpa en C63 AMG?

Dessa är mer raffinerade än tidigare modeller, men har fortfarande en rejäl kraftsamling. De låter också fantastiskt bra. C63 S är värd pengarna, men det är värt att shoppa runt. Se till att leta efter 507:or samt MY17-modeller. C63 507 är ett magnifikt odjur, särskilt i coupékonfiguration.

  Lexus SC Tillförlitlighet

Kan du köra en C63 dagligen?

Ja, du kan köra en C63 dagligen. Det är ingen sportbil, så du behöver inte oroa dig för att köra fort. Det är en bekväm körning och du kommer inte att ha några problem att sätta dig in i den. Du skulle kunna köra den fyradörrars AMG C63 varje dag. Det är en bekväm lyxkryssare som är välskött i komfortläget. C63 S ger dig 503 hästkrafter och ett vridmoment på 516 pundfot.

Vilket årsmodell av C63 är bäst?

Vi rekommenderar 2010 års C63 AMG om du är på marknaden. Den har fler tillval, kan fortfarande köpas med garanti och är tillgänglig utan att du behöver bygga en huvudbonad.

Är C63 AMG en superbil?

Det här är den perfekta kompakta V8-superbilen för alla tillfällen. Mercedes-AMG C63 har fyra karossvarianter, till skillnad från rivaler som Audi, BMW och Alfa Romeo. Det finns två alternativ: en C63 Coupe med ett brett välvt tak och en C63 Cabriolet med canvastak.

Hur många W204 C63 tillverkades?

Den globala produktionen nådde upp till mer än 2,4 miljoner enheter, och W204 var vid ett tillfälle det mest populära fordonet för märket.

Är 2013 års C63 AMG twin turbo?

Ja, den nya C63 AMG kommer med en uppgraderad 5,5-liters V8-motor med dubbelturbo. Denna är både kraftfullare och effektivare. Den reagerar omedelbart på gaspådrag, drar hårt hela vägen till rödlina, gör alla rätt ljud och är helt motorlös, utan turboladdare. Du kommer att njuta av den här seriösa motorn.

  Behöver Mercedes en speciell olja?

Är en C63 en sportbil?

Sportbilen Mercedes-Benz AMG C 63 är ett utmärkt val. Bilen har en dubbelturboladdad 4,0-liters V8-motor och högpresterande egenskaper. Den är ett utmärkt exempel på AMG-märket och är mycket populär bland entusiaster.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts