Lionel Messi’s bilar – Messi’s extremt dyra bil

Lionel Messi's bilar - Messi's extremt dyra bil

Messi sägs äga mer än 10 bilar, varav Ferrari 335 S Spider Scaglietti (som kostar 37 miljoner dollar) är den dyraste i hans samling. Nettovärdet för alla Lionel Messis bästa bilar tillsammans sägs vara runt 50 miljoner dollar.
Vi tar en titt på några av de bilar som Messi äger i det här inlägget.

Ferrari 335 S Spider Scaglietti

Den dyraste bilen som Lionel Messi äger är en Ferrari 335 S Spider Scaglietti till ett pris av cirka 36 miljoner dollar. Lionel Messi köpte världens dyraste bil på auktion 2016. År 2019 köpte en annan fotbollsspelare världens dyraste fabriksnya bil. 2019 köpte Christiano Ronaldo en Bugatti La Voiture Noire.
Bilen kördes av Sir Stirling Moss i Kubas Grand Prix 1958, som han vann. Med andra ord har bilen en stor historisk betydelse för motorsporten. För att inte tala om att den är otroligt vacker, vilket är några av anledningarna till att Messi var tvungen att äga denna världens dyraste bil.
Endast ett fåtal modeller av denna unika Ferrari har tillverkats, och naturligtvis bara en som vann Kubas Grand Prix 1958. Detta är därför på många sätt en extraordinär bil.

Äger Messi en Audi?

Messi äger följande Audi-bilar: Audi RS6: Audi RS 6 är en högpresterande variant av Audi A6-serien. Audi A7: Audi A7 2021 lyxiga sportback har en kupéliknande design och skönhet, fyrhjulsdrift och intuitiv teknik i interiören. Audi Q7: Audi A7 2021 lyxiga sportback har en kupéliknande design och skönhet, fyrhjulsdrift och intuitiv teknik i interiören.

  Är Volvo ett lyxmärke?

Maserati Granturismo MC Stradale

Lionel Messi äger naturligtvis också en Maserati Granturismo MC Stradale.
Maserati Granturismo MC Stradale är inte vilken bil som helst, utan är den första GranTurismo som överskrider 300 km/h med en topphastighet på 303 km/h. Maserati GranTurismo MC Stradale lanserades av befintliga Maserati-kunder som ville ha en supersportbil med väglag som såg ut och kändes som tävlingsbilarna GT4, GTD och Trofeo.

Äger Messi också en Lamborghini?

Med de bilar vi har nämnt skulle man nästan tro att Messi också skulle ha köpt en av dessa otroligt populära och dyra bilar, men i skrivande stund vet vi inte om han också äger en Lamborghini.

Andra bilar som ägs av Messi

Mini Cooper S Convertible, Range Rover Velar, Lexus RX och Pagani Zonda är några av de många fina bilar som Lionel har valt att investera i.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts