Lincoln Navigator Tillförlitlighet

Lincoln, som är en lyxdivision av Ford Motors, är en av de bästa tillverkarna av lyxbilar i USA. Navigator är en fullstor lyx-SUV som är gjord för alla typer av terrängkörning. SUV:n har varit ganska berömd i USA, och tillförlitligheten ligger också på genomsnittet.

Översikt

Navigator har funnits sedan 1997 och den har även figurerat i många filmer. SUV:n har varit inne på sin fjärde generation som introducerades 2018. Den har en 3,5 L twin-turbo V6-motor med dubbelturbo och ett 10-växlat automatiskt växellådesystem.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet diskuteras ofta som en av de viktigaste faktorerna av människor innan de köper en bil. Lincoln, som är en del av Ford, har varit berömd, men tillförlitligheten är inte den största. Navigatorn har bedömts av många och den har ett övergripande genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg av RepairPal och Consumer Reports.

Säkerhet

Säkerhetsfaktorn är en del av tillförlitligheten som hjälper till att avgöra bilens tillförlitlighet. Lincoln har tillverkat ganska säkra bilar som har många säkerhetsfunktioner. Navigatorn har också krocktestats och fått ett perfekt betyg av NHTSA. Utöver det finns säkerhetsfunktioner som övervakning av döda vinklar, körfältsassistanssystem, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Det är också viktigt att fastställa avskrivningsgraden innan man köper en bil. Lincoln-bilar har inte så stor avskrivningsgrad och de förlorar i genomsnitt cirka 60 % av sitt värde efter fem år. Navigatorn förlorar cirka 51 % efter att ha varit i bruk i 5 år.

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är en av de mest avgörande faktorerna för bilens tillförlitlighet. Lincoln-bilar har högre underhållskostnader än många andra bilar. Dessa bilar kostar i genomsnitt 850 dollar per år. Navigatorn tar i genomsnitt cirka 1 089 dollar per år för allt underhåll, beroende på bilens skick.

  Är en gammal Volvo pålitlig?

FAQ

Hur många säten finns det i Lincoln Navigator?

Lincoln Navigator är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Bakhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Lincoln Navigator och har den en turbo?

Lincoln Navigator har 450 hästkrafter och ett vridmoment på 510 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,5 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Lincoln Navigator?

9,7 tum ( 24,64 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln Navigator har 20 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Lincoln Navigator?

Vissa batterikabeländar på vissa Lincoln Navigator 1998-2010 och 2015 har visat sig vara korrosionsbenägna. Korroderade ändar på batterikablar är enkla att reparera, men de kan förorena isoleringen och orsaka allvarliga skador på fordonets elsystem.

Är Lincoln Navigator värd pengarna?

Lincoln Navigator är en utmärkt SUV. Den turboladdade V6-motorn är livlig på motorvägen och i stan. Navigatorn har en smidig körning, bra hantering och solida bränsleekonomiska värden.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts