Lincoln Nautilus Tillförlitlighet

År 2018 ändrade Lincoln namnet på MKX till Nautilus när de bytte från namn med tre bokstäver till fullständiga namn. Det var mer än ett namnbyte. Nautilus hade en helt ny design. Trots att den är en mellanstor lyx-SUV har den en ganska imponerande interiör och har plats för upp till fem passagerare.

Översikt

Ett lyxfordon i Amerika innebär vanligtvis ett enormt fordon. Limousinen Town Car och Navigator är alltid Lincolns erbjudanden i det lyxsegmentet. Lyxbilar behöver dock inte alltid vara stora. Med detta i åtanke beslutade Lincoln att introducera en kompakt SUV som direkt konkurrerar med lyxiga mellanstora SUV:er. En turboladdad 2,0-liters 4-cylindrig motor driver Nautilus som ger 250 hästkrafter. Den kan accelerera från 0-60 mph på cirka 6,8 sekunder.

Tillförlitlighet

Lyxbilarna anses eller antas vara topprankade i nästan alla avdelningar när man bestämmer förutsägbarhetsfaktorn. Lincoln Nautilus förutspåddes också vara imponerande. 2021 års modell av Lincoln Nautilus tog sig till den här listan över mest tillfredsställande mellanstora SUV:er. Det var dock lite överraskande för alla eftersom den fick ett ganska lågt helhetsbetyg från Consumer Reports.

Säkerhet

Nautilus fick bra resultat i både NHTSA:s och IIHS:s säkerhetstester. Enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har Nautilus ett femstjärnigt betyg. IIHS har också utsett den till ett av Top Safety Picks, vilket visar på ett bra resultat när det gäller säkerhet.

Avskrivningsgrad

Generellt sett värdeminskar Lincoln-fordon i samma procentandel, de håller inte sitt värde så länge. Efter 5 år beräknas Lincoln Nautilus ha skrivits ned med cirka 51 % och ha ett återförsäljningsvärde på 27 510 dollar.

  Chevrolet Spark EV Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Under de första 10 åren av ägande kommer underhåll och reparationer att kosta cirka 11 326 dollar på en Lincoln Nautilus. Lincoln Nautilus slår branschgenomsnittet för lyxiga SUV:er med 4 134 dollar.

VANLIGA FRÅGOR

Är Lincoln Nautilus en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lincoln Nautilus är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lincoln Nautilus?

Lincoln Nautilus är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 2WD

Vad är hästkrafterna i en Lincoln Nautilus och har den en turbo?

Lincoln Nautilus har 250 hästkrafter och ett vridmoment på 280 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Lincoln Nautilus?

7,9 tum ( 20,07 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln Nautilus har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Lincoln Nautilus?

Det här är faktiska klagomål som lämnats in till NHTSA om 2019 års Lincoln Nautilus transmissionsproblem. TRANSMISSIONEN RYCKER PÅ GRUND AV AUTOMATISK VÄXLING OCH VID LÅGA HASTIGHETER. ACCELERERAR FRAMÅT. ÅTERFÖRSÄLJARE SÄGER ATT FORD BRYR SIG MEN KAN INTE REPARERA. INTRÄFFAR OM FORDONET INTE ÄR I RÖRELSE.

Har Lincoln Nautilus problem med växellådan?

CSK&D undersöker rapporter om att Ford Edge 2020, 2021 Lincoln Nautilus och 2020 Lincoln Nautilus fordon kan ha problem med växellådan. Det kan bland annat handla om hårda växlingar, stängning eller tvekan vid växling av växlar, samt långsammare eller lunkande. Dessa problem kan orsakas av ett fel på växellådan.

  Ford Bronco Tillförlitlighet

Är 2021 Lincoln Nautilus ett bra fordon?

2021 Lincoln Nautilus är en utmärkt lyxig mellanstor SUV. Nautilus har en rymlig interiör med plats för fem personer och högkvalitativa material. Den har också en 13,2-tums pekskärm och många standardfunktioner för förarassistans. Nautilus är en bekväm SUV att köra varje dag tack vare sin mjuka fjädring och tysta kupé.

Kräver Lincoln Nautilus premiumgas?

Ja, du behöver premium bensin för att driva din Lincoln Nautilus.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts