Lincoln MKC Tillförlitlighet

Lincoln har en stor flotta av bra lyxiga crossover SUV:er och MKC är en av deras bra kompakta lyxiga crossover SUV:er som började tillverkas 2014. Den 5-dörrars SUV:n finns i både framhjuls- och fyrhjulsdrivna layouter.

Översikt

Den kompakta lyxiga crossover-SUV:n är berikad med kvalitetsfunktioner som gör den till ett av de bra fordonen att äga. En 2,0-lite EcoBoost turbo I4-motor driver MKC och producerar 245 hästkrafter. Motorn är kopplad till en 6-växlad automatisk växellåda. Motorn kan accelerera från 0 till 60 på cirka 7,3 sekunder och har en topphastighet på 155 mph.

Tillförlitlighet

Lincoln MKC är numera inte längre tillgänglig. Den kompakta lyxiga crossoveren var dock ett bra tillägg till Lincolns SUV-flotta. Den rankades på sjunde plats av 11 kompakta SUV:er i lyxklassen över alla märken. Tillförlitlighetsbetyget för MKC är 3,5 av 5,0, vilket är mer än genomsnittligt.

Säkerhet

Enligt National Highway Traffic Safety Administration får MKC ett 4-stjärnigt totalbetyg och 5-stjärnigt betyg i sidokrockar. IIHS har också betygsatt MKC som bra vid kollisioner och ett bra totalbetyg, tack vare det breda utbudet av säkerhetsfunktioner, bland annat automatisk nödbromsning.

Avskrivningsgrad

Lincoln brukar inte hålla sitt värde så bra. Avskrivningsgraden för MKC beräknas till cirka 44,3 % efter bara tre års användning, vilket är ganska högt med tanke på att återförsäljningsvärdet är ganska lågt jämfört med en vanlig kompakt SUV.

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparationer bidrar till att bestämma den totala ägandekostnaden för ett fordon. Denna kostnad är vanligtvis hög när det gäller lyxfordon. Den genomsnittliga totala årliga kostnaden för reparation och underhåll för en Lincoln MKC är dock 853 dollar.

  Lincoln MKS Tillförlitlighet

FAQ

Är Lincoln MKC en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lincoln MKC är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lincoln MKC?

Lincoln MKC är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Lincoln MKC och har den en turbo?

Lincoln MKC har 245 hästkrafter och ett vridmoment på 275 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln MKC har 19 X 8,5 tums aluminiumfälgar fram och 19 X 8,5 tums aluminiumfälgar bak.

Vilka problem har Lincoln MKC?

  • 2015 MKC-batteriet håller inte laddning 7 (100 %)
  • 2015 MKC sirius radio tappar, fungerar inte hela tiden 5 (71%)
  • 2015 MKC omborddator, elektronik slutade fungera 3 (43%)
  • 2015 MKC service advance trac varningslampa på 3 (43%)
  • 2016 MKC batteriet är dött 2 (29%)

Har Lincoln MKC problem med växellådan?

Detta är ett vanligt problem i bilar och lätt att upptäcka. 2018 Lincoln MKC transmissionsproblem kan omfatta växlingsfördröjningar eller hoppande eller gnisslande vid acceleration, känsla av skakighet eller visslande ljud som kommer från under huven.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts