Lincoln Continental Tillförlitlighet

Lincoln är känt för att tillverka några av de bästa lyxfordonen, inklusive SUV:er, sedans och andra klassfordon. Lincoln Continental är en mycket bra begagnad lyxsedan eftersom den erbjuder ganska bekväm körning. Lincoln Continental är en serie av mellanstora och fullstora lyxbilar. Modellserien är en av de äldsta tillverkningsfordonen, den började tillverkas 1939 och lades ned i slutet av 2020.

Översikt

Den fullstora lyxbilslinjen har varit i produktion i över 70 år, Lincoln Continental har tillverkats i tio generationer. Under många år var Continental Lincolns flaggskeppssedan. I 2020 års modell av Lincoln Continental driver en 3,7-liters V6-motor den här åkturen som i en standard och producerar 305 hästkrafter. Det finns dock två valfria motorer också i form av 2,7-liters V6- och 3,0-liters V6-motorer som ger 335 respektive 400 hästkrafter. Alla motorer i Continental är kopplade till en sexväxlad automatisk växellåda.

Tillförlitlighet

Den höghållbara Continental var så bra när det gäller tillförlitlighetsresultat och att tillfredsställa kunderna. Det är en av anledningarna till att den förblev i produktion under så lång tid och hade en efterfrågan på marknaden. 2020 Lincoln Continental har ett betyg på 4 av 5 stjärnor. Enligt J.D. Power får Continental 85 av 100 poäng, vilket är utmärkt.

Säkerhet

Den pålitligaste bilen från Lincoln gör inte heller någon besvikelse när det gäller säkerhetsbetyg. Enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har 2020 års Continental 5 stjärnor i krock- och säkerhetstester. Den är utrustad med alla obligatoriska säkerhetsfunktioner.

  Chrysler Pacifica Tillförlitlighet

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden för lyxbilar brukar inte vara av största vikt eftersom de kommer upp till en bra prislapp och en bilälskare köper den. Avskrivningsgraden kan dock vara av stort värde om du överväger att tjäna bra pengar på ditt köp efter några år. Avskrivningsgraden för Lincoln Continental är 52 % efter 5 år.

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaden för Lincoln Continental uppskattas till cirka 8 833 dollar under de första 10 åren. Detta är fortfarande mindre än branschgenomsnittet för lyxsedanmodeller med en marginal på 2 871 dollar.

FAQ

Är Lincoln Continental en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Lincoln Continental är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lincoln Continental?

Lincoln Continental är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Hur många hästkrafter har en Lincoln Continental och har den en turbo?

Lincoln Continental har 335 hästkrafter och ett vridmoment på 380 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 2,7 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Lincoln Continental?

16,7 kubikfot ( 0,473 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln Continental har 19 X 8 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts