Lincoln Aviator Tillförlitlighet

Fords Lincoln-division tillverkar lyxbilar. Fords Lincoln Aviator är en lyxig SUV med tre rader i mellanstorlek. Den har tillverkats sedan 2002 och är fortfarande i produktion. Lincoln Aviator, som är i sin andra generation, är en av fyra SUV:er som erbjuds av Lincoln.

Översikt

Den 5-dörrars SUV:n finns med både bakhjuls- och fyrhjulsdrift. En 3,0-liters V6-motor med dubbelturboeffekt driver Aviator och ger 400 hästkrafter. Motorn är bland de mest kraftfulla standardmotorerna i klassen för mellanstora lyxiga SUV:er i alla märken. Den accelererar från 0 till 100 km/h på bara 5,4 sekunder och har en topphastighet på 145 km/h.

Tillförlitlighet

Lincoln Aviator verkar vara en underbar bil med utmärkt interiör och funktioner. Ingen bil är dock perfekt, Aviator har vissa problem med körsträckan och elektrisk oförmåga i säkerhetsfunktionerna. På grund av samma problem är Lincoln Aviator en genomsnittlig rankad när det gäller tillförlitlighetsbetyg. Enligt J.D. Power har 2021 års Lincoln Aviator en förutspådd tillförlitlighetspoäng på 70 av 100.

Säkerhet

Enligt National Highway Traffic Safety Administration fick 2021 Lincoln Aviator 5 stjärnor i både frontalkollision och sidokollision. Det innebär att den är välutrustad för att hjälpa dig att hålla dig säker i en nödsituation.

Återförsäljningsvärde

Avskrivningsgraden för alla fordon är av avgörande betydelse eftersom den avgör återförsäljningsvärdet och värdet av ditt köp över tid. Avskrivningsgraden för Aviator är inte alltför bra, dess uppskattade avskrivningsgrad efter 5 år är cirka 51 % med ett återförsäljningsvärde på 36 504 dollar.

  Är BMW pålitlig efter 100.000?

Underhåll och reparation

Under de första tio åren av ägandet av en Lincoln Aviator kostar underhåll och reparationer cirka 11 691 dollar. Detta är 3 769,4 dollar mindre än branschgenomsnittet för lyxiga SUV:er. Dessutom finns det 33,36 % chans att en större reparation kommer att bli nödvändig för en Aviator under denna period.

FAQ

Är Lincoln Aviator en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lincoln Aviator är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Lincoln Aviator?

Lincoln Aviator är en bil med 7 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Standard SUV 2WD

Vad är hästkrafterna i en Lincoln Aviator och har den en turbo?

Lincoln Aviator har 400 hästkrafter och ett vridmoment på 415 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Lincoln Aviator?

83,4 kubikfot ( 2 362 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln Aviator har 19 X 8 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts