Lexus LFA Tillförlitlighet

Lexus kombinerar en hög nivå av hantverk med överdriven stil i sina olika modeller. Det fungerar som lyxavdelningen av den välkända japanska biltillverkaren Toyota, men med en större personlighet och attraktionskraft. År 2008 presenterade Toyota produktionsversionen av Lexus LFA på Tokyo Motor Show. Det är en tvåsitsig sportbil som tillverkas av Lexus, en lyxbilsdivision inom Toyota.

Översikt

Lexus berättade för sina kunder i USA att LFA endast skulle vara tillgänglig genom leasing förra året. Lexus sade att man inte ville att amerikanska kunder skulle vända sig om för att sälja modellen med vinst. Lexus LFA har en 4,8-liters V10 som härstammar från en tävlingsmotor som används i Formel 1-bilar. Den bananpassade motorn genererar 552 hästkrafter vid 8 700 varv per minut och 354 pound-feet vridmoment vid 6 800 varv per minut.

Tillförlitlighet

Lexus LFA är en mycket pålitlig bil. Detta är en bil som definierar Lexus. Hög kvalitet, effektiv, elegant, välbyggd och kapabel att slå Mercedes Benz, BMW och Audi. De har till och med vunnit ett pris för bästa lackering under en längre tid, det visar bara vilken nivå av perfektion de är ute efter, det är bara otroligt tråkigt.

Säkerhet

Den lyxiga SUV:n har fått en IIHS Top Safety Pick+-beteckning varje år sedan 2015, och missade bara 2018 då Lexus fick en Top Safety Pick-beteckning. Men Lexus LFA har ännu inte fått någon säkerhetsbedömning.

  Mercedes vs Lexus underhållskostnader

Återförsäljningsvärde

Värdet på Lexus LFA har ökat med 25 % under de senaste 10 åren. Den tillverkades först 2012 och dess MSRP var 375 000 dollar för basmodellen. Värdet på begagnade Lexus LFA 2012 varierar från cirka 80 360 dollar till 133 975 dollar, beroende på skick, körsträcka och tillval.

Underhåll och reparation

Kostnaden för en Lexus LFA-service är minst 237,66 dollar och högst 237,66 dollar, med ett genomsnitt på 237,66 dollar.

FAQ

Är Lexus LFA en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lexus LFA är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Lexus LFA?

Lexus LFA är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Två sittplatser

Vad är hästkrafterna i en Lexus LFA och har den en turbo?

Lexus LFA har 552 hästkrafter och ett vridmoment på 354 lb-ft. Motorn är en Gas V10 med en cylindervolym på 4,8 liter/ Bränslesystemet är: Det finns en elektronisk bränsleinsprutning.

Hur mycket markfrigång har Lexus LFA?

4,5 tum ( 11,43 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lexus LFA har 20 x 9,5 tums aluminiumhjul fram och 20 x 11,5 tums aluminiumhjul bak.

Kan man köra en Lexus LFA dagligen?

Ja, det kan du! Det är en fantastisk bil att köra varje dag. Du kan också använda den för weekendresor och semestrar.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts