Land Rover Defender Tillförlitlighet

Land Rover Defender är en gammal terrängbil som började tillverkas 1983. Fram till 2012 tillverkades den av Land Rover och senare av Jaguar Land Rover. Det var en serie brittiska terrängbilar och pickup trucks med fyrhjulsdrift. Den var allmänt känd och fick ett gott rykte över hela världen på grund av sin robusthet och mångsidighet.

Översikt

Land Rover Defender var tidigare uppdelad i en serie Land Rover 90 och Land Rover 110. Under årens lopp har Land Rover Defender förändrats en hel del. Den har funnits i olika karosseristilar och en mängd olika motorer, bland annat 3-dörrars, 5-dörrars och 2-dörrars hardtop-stilar samt I4-, I6- och V8-motorer. För närvarande är Defenders nya 2,2-liters TDCi-motor den mest kraftfulla och raffinerade motor som Defender någonsin har haft. Både diesel- och bensinmotorer finns tillgängliga på Land Rover Defender. Dieselmotorerna har en cylindervolym på 2996 cc och 2995 cc, bensinmotorerna har en cylindervolym på 1997 cc och 2995 cc.

Tillförlitlighet

I undersökningen av 30 tillverkare slutade Land Rover på 22:a plats, och ägarna hyllade dess praktiska egenskaper, säkerhet och stil. Under det senaste året har över en tredjedel av kunderna haft problem med sina fordon, vilket har lett till att tillförlitlighetsbetyget har sjunkit kraftigt.

Säkerhet

Defender är standard med en imponerande mängd säkerhetsutrustning tillsammans med sin tuffa ram. Som ett resultat av detta fick den fem stjärnor i Euro NCAP:s krocktester, vilket gör den ännu mer attraktiv för familjer. ANCAP har betygsatt Land Rover Defender med 32,51 av 38 i sina krock- och säkerhetstester.

  Land Rover Discovery Sport Tillförlitlighet

Avskrivningsgrad

Land Rover-fordon är kända för sitt eleganta utseende på gatorna och sin tillförlitlighet utanför de upptrampade vägarna. Sanningen är att de inte är de bästa bilarna att investera dina pengar i trots deras attraktionskraft och historia. I jämförelse med andra SUV:er har Land Rover ett lägre värde över tid. Avskrivningsgraden för en Land Rover Defender från 2020 beräknas vara 55 procent efter fem år.

Underhåll och reparation

Land Rover Defender fick lägsta möjliga poäng i en undersökning utförd av Reliability Index. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Land Rover SUV:er är 1 174 dollar, enligt RepairPal.com.

FAQ

Hur många säten finns det i Defender?

Land Rover Defender är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Fyrhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Defender och har den en turbo?

Defender har 395 hästkrafter och ett vridmoment på 406 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Land Rover Defender?

8,6 tum ( 21,84 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Defender har 20 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Är 2021 Land Rover Defender en bra bil?

Ett betyg på 7,0 står för genomsnittliga prestanda. Även om Defender kan användas på vägar finns det så många andra funktioner i denna Land Rover. SUV:n är rymlig och har en kraftfull turbo-sexmotor. Den erbjuder också en smidig körning. Det är ingen överraskning att den är vår Årets SUV 2021.

  BMW X2 Tillförlitlighet

Är 2022 års Land Rover Defender en bra bil?

Även om 2022 Land Rover Defender är en formidabel terrängbil och har bra väghållning är den inte lika välbyggd som sina rivaler. Kabinkvaliteten är också dålig och bränsleekonomin är dålig. Eftersom den inte har genomgått grundliga krocktester har Defender inget totalbetyg.

Har Land Rover Defender adaptiv farthållare?

Adaptiv farthållare finns på XDYNAMIC HSE-utrustningen för både Defender 90 och Defender 110 SUV:er. Range Rover Evoque – Adaptiv farthållare kan endast köpas med Driver Assist Package, som finns på alla utrustningsnivåer.

Har den Android Auto?

Ja, Land Rover har Android Auto. Android Auto är nu tillgängligt på alla nya Land Rover & Range Rover SUV:er som är utrustade med Smartphone Pack. Det gör att du kan använda dina favoritappar och funktioner från Android via InControl-displayen.

Har Land Rover Defender CarPlay?

Ja, Defender har CarPlay. Du kan ansluta din iPhone eller iPad till infotainmentsystemet via USB-porten. Land Rover Defender stöder Apple CarPlay, vilket gör att du kan komma åt dina iPhone-appar som Spotify, Google Maps, Waze och iTunes via bilens infotainmentskärm. Siri kan användas för att ringa samtal, skicka meddelanden och använda navigering med röstkommandon.

Är luftfjädring standard på Land Rover Defender?

Den nya Defender, liksom de flesta SUV:er från den brittiska biltillverkaren, använder en justerbar luftfjädring för att kontrollera körhöjd och komfort. Land Rovers senaste SUV har en imponerande markfrigång på 8,5 tum i den lägsta inställningen.

  BMW 6-serien Tillförlitlighet

Har Land Rover Defender en head-up display?

Ja, Defenders Head-Up Display (HUD) visar viktig information om fordonet, t.ex. hastighet och växelläge, på vindrutan.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts